Sanjarica za slovo L

Sanjarica za slovo L

Labud

Labud u snu najavljuje zdravlje, sreću u ljubavi i veselje, a bijeli labud spokojstvo. Zbog crnog labuda će se svađati i brinuti, a vijesti o smrti ili nesreći osobe koje su im drage donijet će im crni labud. Ako sanjaju labuda kako pliva onda se trebaju pripremiti na gubitak imovine i svoje časti. Labud koji leti im najavljuje nesreću u poslovanju, a labud koji govori njihovim jezikom tešku presudu.

Laganje

Velike neuspjehe i probleme će imati budu li lagali u snu. Ništa im bolje neće donijeti ni lažno svjedočanstvo. Osramotit će se pred svojim prijateljima. Ali slušanje laži će im donijeti dobro. Sklopiti će pravo prijateljstvo s jednom ženom. Ako vide osobu koja laže u budućim poslovima će imati puno sreće. Najgore im je ako su lagali svom partneru jer će tek tada doživjeti veliku sramotu.

Lanac

Ako vide lanac u snu? Tada jako dobro skrivaju svoju usamljenost i potištenost. Zlatni lanac najavljuje svadbu u obitelji, a željezni dug život pun zdravlja. Ako su u snu kovali lanac tada će im stvarni život biti ispunjen srećom i radošću. Ako su se oslobodili iz lanca tada su pokazali koliku snagu imaju i kako uvijek nađu načina da se izvuku iz neugodne situacije. Ako potrgaju lanac u snu, u stvarnom životu će se izvući iz siromaštva.

Lavež

Ako u snu čuju da pas reži, trebali bi se čuvati svojih suradnika jer će postati podmukli. Smrtni slučaj će se dogoditi ukoliko su čuli psa kako zavija. Ne vide psa, ali ga čuju? To im samo zlo donosi, ali ako ga vide i čuju primit će dobar glas. Velika opasnost je blizu pokraj psa koji bijesno laje.

Lastavica

Osobe koje vide lastavicu u snu biti će ispunjeni srećom u obitelji. Ako vide lastavicu u gnijezdu primit će radosnu vijest. Lastavica u kući predstavlja blagostanje i veliku radost u obitelji, a lastavica u letu prognozira nesreću u braku. Netko treći će se početi mješati u brak. Razdor u obitelji će se dogoditi smo ako dotična osoba sanja lastavicu kako odlazi iz kuće. Tko uništava gnijezdo lastavice upast će u neprilike, ali isključivo zbog vlastite nepažnje.

Laboratorij

Osobe koje sanjaju da se nalaze u laboratoriju obično eksperimentiraju sa svojim unutarnjim osjećajima, strahovima, vjerovanjima i testiraju sami sebe, prolaze kroz neku transformaciju. Otkrivaju svoje emocije, duhovnost, karakteristike. Velike promjene u životu će im se dogoditi.

Led

Ako osobe sanjaju led znači da će im zao čovjek pokušati nauditi. Led koji pluta na vodi pokazuje na nesreću koja će se dogoditi, a uzrokovat će ju ljubomoran prijatelj. Led također pokazuje i smrznute emocije, nervozu u stvarnom životu, a i da osoba ne brine i ne voli drugu osobu na isti način.

Lav

Lav u snu pokazuje povoljne okolnosti i snagu u životu osobe. Divlji lav ukazuje na sojećaj krivnje. Također, lav predstavlja i osobu koja prijeti, koja metaforički može pojesti sanjara za ručak. Lav predstavlja osobe koje su agresivne, pokušavaju upravljati situacijama i ljudima, predstavljaju snagu karaktera. Ako osoba vidi lava u snu znači da je snažna, agresivna i moćna, da će pobijediti sve teškoće.

Letenje

Osobe koje sanjaju da lete, kada se probude najčešće se osjećaju kao da vrijede milijun kuna. Leteći snovi ukazuju na buđenje uma, na slobodu. Osobe prvi puta počnju sanjati da lete između treće i pete godine i to sanjaju često dok odrasli ponekad. Dugo letenje ukazuje na dane ispunjene srećom i radošću. Bolest donosi brzo letenje, nisko pokazuje slabe poslovne rezultate. Probleme će donijeti i pad za vrijeme leta.

Lice

Sretno i vedro lice predstavlja pozitivu, dok unakaženo ružno priziva nesreću. Ljudi koriste lice da pokažu svoju osobnost i emocije i to najčešće lice predstavlja u snu. Ako osoba vidi svoje lice u snu to znači da je odabrala lice kakvo želi pokazati. Gledanje tuđeg lica znači bolest. Uplakano lice predstavlja žalost i brigu, a crveno ukazuje da će osoba povrijediti drugu osobu koja joj je jako draga.

         
Ocjena: 4.5 / 5 (438 ocjena)