Sanjarica za slovo LJ

Sanjarica za slovo LJ

Ljestve

Osobe koje sanjaju ljestve naći će se u velikim problemima, ali će i ugledati dobru priliku. Potrgane ljestve predstavljaju novčani gubitak, a probleme stvaraju i ljestve s kojih silazite. Napredak u poslu, ljubavnu pustolovinu predstavljaju penjanje na ljestve i ljestve naslonjene na prozor.

Ljubav

Osobe koje sanjaju o ljubavi najčešće su usamljene i čeznu za društvom. Kod vođenja ljubavi osobe očekuju unosni i veliki poslovi. Ako osoba sanja da voli neki predmet to znači da je zadovoljna sa svojim trenutnim stanjem. Ako nekome u snu izjavi ljubav saznat će da joj osoba koju želi nije sklona, a ako njoj netko izjavi ljubav u stvarnom životu će se razočarati.

Ljubljenje

Osoba koja se ljubi s nekom drugom osobom u snu puna je radosti i ima sretan brak. Do svađe će doći ako sanja kako se ljubi sa ženom ili mužem ili pak trećom osobom. Dobra vijest je ako se ljubi s neprijateljem. U stvarnom životu će se pomiriti sa starim prijateljem, a ako ljubi tuđu ženu ili muža napredovat će. Smrt je blizu osobama koje su sanjale kako se ljube s mrtvom osobom. Još žalosti i poniženja donijet će vam ljubljenje zemlje i gledanje drugih kako se ljube.

Ljudi

Osoba se treba paziti ako u snu vidi mnoštvo ljudi jer će ju zadesiti nesreća. Ako se nećemu nadala ostvarit će se ukoliko vidi veselje ljude, a ponovna nesreća i neprilike na poslu donijet će žalosni ljudi. Sreću simboliziraju poznati ljudi. Tuga će pronaći one osobe koje sanjaju ljude u crnini. Vide li zle ljude muči će ih brige. NIšta bolje ih neće snać ako vide ljude kako se svade jer će tada imati velikih problema na sudu i ljude koji su vezani. Netko vas u tom trenutku mrzi. Veliki zgoditak će te dobiti ako sanjate ubijenog čovjeka.

Ljuljačka

Ljuljačka predstavlja kratkotrajnu sreću, puno briga, nesigurnosti, neuspjeha i nemira. Osobe će ugodno, ali kratko putovati ako sanja da sjedi na ljuljački, a ako se ljulja neka očekuje velike neprilike i neuspjehe zbog neodlučnosti, a u svađu i tračeve će te upasti ako sanjate drugu osobu kako se ljulja.

Ljepilo

Ako osoba vidi ljepilo u snu znači da je u strahu da ne ostane zarobljena u nekoj situaciji u kojoj ne vidi izlaz van, očekuju je nesuglasice i brige u ljubavi jer će se bojati vezivanja i predanosti nekome. Ljepljenje stvari simbolizira zrelu osobnost. Ako je sanjala kako netko nešto popravlja ljepilom morat će pripaziti na svoje financije, a lojalni prijatelji predstavljaju ljepilo na rukama.

Ljepotica

Ako osoba u snu vid ljepoticu sretni dani su joj na pragu. Ljepotica predstavlja fizičku privlačnost, dobrotu, osobnu toplinu, radost i pouzdanost. Lijepa žena znači simbolizira i užitak na poslu i dobit. Lijepo dijete znači ljubav i sretnu zajednicu. Ako osoba sanja da je u natjecanju ljepote smatra da bi trebala razumjeti svoj ljubavni odnos i trebala bi više tražiti ono što jako želi.

Ljeto

Ljeto je vrijeme obnove, potencijala, intenziteta. Ako je osoba sanjala ljeto za vrijeme drugog godišnjeg dobaznači da će čuti iznenađujuće vijesti. Predstavlja zrelost, znanje i rast. Također, simbolizira faze ljudskog života. Ako vide ljubav u snu započet će novo životno razdoblje jer će se prijateljstvo pretvoriti u ljubav. Loša stvar, neuspjeh, će doživjeti ako je u snu za vrijeme visokih temperatura bila obučena u zimsku odjeću.

Ljubavnica

Ako osoba u snu sebe vidi kao ljubavnicu ili kako njezin partner ima ljubavnicu predložit će nesvjesnu želju da okonča svoju vezu. Osoba će tada možda naći načina da zaustavi to, a osjećat će se zanemareno u vezi. Ako osoba napusti ljubavnicu neočekivano će se naći u dobroj baštini.

Ljubimci

Sasvim je normalno da osoba sanja o kućnom ljubimcu jer je on dio njegove obitelji. Njegov ili tuđi ljubimac predstavlja civilizirane instinkte. Osoba održava svoj temperament u redu, ali ima potrebu za ljubavlju i prihvaćenjem.

         
Ocjena: 4.7 / 5 (442 ocjena)