Sanjarica za slovo M

Sanjarica za slovo M

Mač

Osobe koje su se mačevale u snu mogu očekivati. Ukoliko u snu dobe ranu od mača mogu očekivati uspjeh. Ako u snu vide mač napustiti će svoje prijatelje. Ako u snu drže mač upoznati će nove ljude. Krvavi mač predstavlja brige u kući. Slomljeni mač predstavlja nečiju smrt.

Mačka

Crna mačka u snu simbolizira opasnost i nesreću. Mačka s mačićima u snu predstavlja dobitak. Ako ih je mačka ogrebla pretrpjet će veliku štetu. Ukoliko su vidjeli mačku u snu saznat će da imaju lažne prijatelje. Osobe koje su se igrale s mačkom ili su je hranile sve dobro što učine vratiti će im se zlim.

Madež

Madež u snu predstavlja nedostatak povjerenja i prijevare. To znači da im je netko blizak licemjeran i bezobrazan. Osobe koje sanjaju da imaju madež na licu znači da netko drugi ometa njihovo samopoštovanje. Ukoliko vide na sebi mnogo madeža primit će loše vijesti.

Magarac

Zvuk magarca u snu predstavlja neke važne novosti. Natovaren magarac simbolizira prijateljstvo. Jahanje magarca predstavlja sreću i ostvarenje cilja. Crni magarac simbolizira radost. Osobe koje u snu tovare magarca započeti će neki novi posao. Ukoliko u snu kupe magarca očekuje ih odlična zarada.

Magla

Osobe koje sanjaju o putovanju kroz gustu maglu imaju mnogo problema. Ako su vidjeli maglu koja se diže očekuju ih neprilike. Ukoliko su vidjeli maglu u snu neće moći predvidjeti svoju budućnost. Rijetka magla znači da ne bi trebali primati tuđe savjete.

Mahovina

Ako su osobe u snu sakupljale mahovinu biti će kažnjeni zbog lažnog svjedočenja. Ukoliko su u snu ležali na mahovini bit će jako uspješni ako se potrude. Ukoliko su vidjeli mahovinu propast im planovi, ali će na poslu imati uspjeh.

Majka

Ako su sanjali da su majka u snu rješavati će tuđe brige. Ukoliko čuju glas majke u snu, čuti će glas koji su željeli. Osobe koje poljube majku u snu rastat će se od voljene osobe. Razgovor s majkom u snu predstavlja uspješne planove. Ako su vidjeli živu majku kao mrtvu očekuje ih neobična budućnost. Svađanje s majkom u snu simbolizira nesreću. Ukoliko su gledali majku kako umire imati će teške brige u budućnosti. Osobe koje vide majku u snu imati će mnogo sreće u životu.

Mak

Osobe koje vide mak u snu trpit će neprilike u ljubavi. Ukoliko u snu beru mak očekuju ih neprilike. Ako su sanjali da jedu kolač od maka biti će u nevolji na poslu i kod kuće. Osobe koje sanjaju mak dobit će novog prijatelja.

Maline

Osobe koje su sanjale da jedu maline u snu očekuje ih velika sreća u ljubavi. Branje malina u snu simbolizira sreću koja dolazi poslije patnje i muka. Ukoliko su sanjali da su se uboli na malinovu grančicu, mogu očekivati uzbudljivu ljubavnu vezu.

Mapa

Nošenje mape u snu predstavlja riskantan pothvat. Otvorena mapa simbolizira dobit od novog posla. Zatvorena mapa znači da je svaki započeti posao dosta neizvjestan. Ako su osobe sanjale da su učile na karti razočaravjuće stvari će im se dogoditi i biti će mnogo promjena.

         
Ocjena: 4.9 / 5 (481 ocjena)