Sanjarica za slovo N

Sanjarica za slovo N

Nada

Ako se osobe u snu nadaju nečemu pretrpjet će gubitak u stvarnom životu. Ukoliko su sanjali nadu trebali bi se pripremiti na neku neugodnu situaciju, trebaju biti marljivi i hrabri i sve će dobor proći.

Nadimak

Osobe koje u snu čuju da ih netko zove po nadmiku prestat će sumnjati u svoje prijatelje. Ukoliko su oni nekoga zvali nadmikom u snu trebali bi se držati puta koji su izabrali u svome životu. Ako u snu čuju svoj nadimak, to predstavlja osjećaj i sjećanja na neku osobu.

Nadzornik

Ako su osobe u snu nadzornici, netko blizak će ih ometati u poslu i planovima. Ukoliko vide nadzornika očekuje ih velika sreća u životu. Pred njima je veoma ugodno razdoblje u životu i neće imati nikakvih problema ili poteškoća.

Nagrada

Davanje nagrade u snu upozorava osobe da se čuvaju pakosnih ljudi. Primanje nagrade u snu simbolizira uspjeh i dobitak. Osobe koje su u snu vidjele neku nagradu, trebaju se paziti jer im netko sprema nekakvu podvalu. Ako su sanjali da će u snu dobiti nagradu, to se u stvarnom životu neće dogoditi. Ukoliko su sanjali da su na nekoj dodjeli nagrada, neće se baš slagati s kolegama na poslu.

Najamnina

Osobe koje u snu unajme nešto u stvarnom životu ih očekuje blagostanje. Ako plaćaju najamninu u snu očekuje ih teško razdoblje u životu. Ukoliko su sanjali da su plaćali najamninu u snu očekuje ih dobra financijska situacija. Ako u snu dobe račun za najam to je znak sreće koja im dolazi u život.

Nakaza

Osobe koje vide nakazu u snu imati će loše sreće u životu. Ako su u snu ubili nakazu ili su je se bojali pretrpjet će novčani gubitak. Ukoliko u snu postanu unakaženi u stvarnom životu će se obogatiti.

Nakit

Snovi o potrganom nakitu označavaju razočaranje zbog neostavrene želje. Nakit koji nose osobe u snu može predstavljati nešto vrijedno u stvarnom životu. Osobe koje su sanjale da kupuju nakit, moraju biti oprezni na što troše novac u stvarnom životu. Ako su nekome poklonili nakit, trebali bi paziti u kakvim su odnosima s ljudima kojima se druže. Ukoliko u snu dobe nakit biti će u velikom iskušenju.

Nalog

Osobe koje u snu primaju nalog u stvarnom životu primiti će pismo s veselim i dobrim vijestima. Ukoliko u snu daju nalog u stvarnom životu neće biti baš omiljeni zbog svojih postupaka. Te osobe bi trebale promijeniti svoje ponašanje i onda će biti sretniji u životu.

Naljepnica

Osobe koje su sanjale da lijepe naljepnice, drugi ljudi ih neće shvaćati. Ukoliko su vidjeli naljepnice u snu primiti će vijesti koje će ih iznenaditi. Ako su sanjali naljepnice dopustiti će neprijateljima da diraju u njihovu privatnost i patiti će od nepažnje.

Naočale

Ako su osobe u snu nosile naočale imati će problema s vidom i doživjeti će duboku starost. Ukoliko su u snu vidjeli naočale primat će počasti i pohvale. Ako su naočale u snu izgubljene to znači da bi osobe trebale malo bolje paziti na svoje stvari. Slomljene i razbijene naočale simboliziraju veliku štetu i probleme na poslu.

         
Ocjena: 4.9 / 5 (403 ocjena)