Sanjarica za slovo NJ

Sanjarica za slovo NJ

Njegovateljica

Osobu koja sanja o majci koja njeguje dijete očekuje sreća u obiteljskom životu, a ako sanja da sama njeguje dijete onda će se u stvarnom životu udati za zgodnog, ali i bogatog muškarca.

Nježnost

Osobe koje su sanjale da su nježne prema nekome, razumijeti će one osobe koje im se povjere. Ukoliko je netko bio prema njima nježan biti će usamljeni i tražiti će pažnju od svojih prijatelja. Također ih očekuju veliki problemi i neugodnosti.

Njuškanje

Ako dotična osoba sanja kako čuje nečije njuškanje znači da je pred njim neizvjesna budućnost. Ako osoba sanja kako ona njuška tada treba provjeriti tko su joj pravi prijatelji, a tko su oni koji je samo žele iskoristiti. Također, osoba treba jako pripaziti ako je sanjala drugu osobu koja njuška jer joj se tada piše loše.

Njihaljka

Osobe koje su sanjale njihaljku mogu očekivati svađe i doživjeti će nepovjerenje kod dragih osoba. Nepovjerenje će ih jako oneraspoložiti. Ukoliko su sanjali da ih je netko njihao u snu dobro će se provesti sa svojim prijateljima.

Njiva

Osobe koje su sanjale da rade na njivi biti će veoma veseli, ali ako su gledali kako se drugi muče i rade u njivi, osramotiti će se u stvarnom životu. Ako su sanjali njivu, mogu očekivati odličan uspjeh u svojoj kući. Zapuštena njiva u snu predstavlja prevaru, a zelena njiva predstavlja sreću.

         
Ocjena: 4.9 / 5 (464 ocjena)