Sanjarica za slovo O

Sanjarica za slovo O

Obala

Osobe koje su sanjale da se šeću obalom imati će problema u ljubavi, moguće je da će se rastati od voljene osobe. Ako osobe sanjaju strmu obalu, to znači da imaju lukave ljude u svojoj blizini. Ukoliko su vidjeli obalu u snu ostvariti će im se svaka želja koja je vezana za posao. Obala u snu predlaže da osobe odu u duhovnu potragu pronaći sebe.

Obitelj

San o obitelji znači da osobe imaju instinkt kako zaštiti sebe. Osobe koje u snu osnuju obitelj upustiti će se u neki novi poduhvat. Ako osobe u snu vide svoju obitelj u njihovim životima će se dogoditi nešto važno. Ukoliko je cijela obitelj na okupu nastat će veliki problemi. Obitelj koja je u snu sretna i skladna predstavlja lake okolnosti i zdravlje, ali obitelj u kojoj ima puno svađe simbolizira tamu i razočaranje.

Objed

Osobe koje u snu kuhaju objed uskoro će biti siromašne i gladne. Ukoliko u snu sjede na podu za vrijeme objeda biti će jako ljuti. Ako vide objed mogu očekivati izdatak. Jednostavan obred je znak da će ih prijatelj iznenaditi. Kuhano meso u snu simbolizira loše vijesti, a pečeno meso simbolizira uspjeh.

Oblačenje

Ako osobe u snu imaju problema s oblačenjem netko ih želi spriječiti da se zabavljaju. Ukoliko se osobe u snu oblače to znači da pažljivo troše svoj novac. Osobe koje u snu nose tuđu odjeću, predstavljaju divljenje prema toj osobi. San o garderobi simbolizira prijelazno razdoblje u njihovim životima.

Oblak

Tamni oblak predstavlja brige u obitelji, a bijeli oblak predstavlja sreću. Ako pada kiša iz oblaka onda to predstavlja bolest i nevolje. Oblak koji se pomiče simbolizira vrijeme promjena. Osobe koje su u snu vidjele oblak znak je da su se previše oslonile na svijet nade i snova.

Obrana

Osobe koje su sanjale da se u snu brane u stvarnom životu mogu očekivati poteškoće s ljudima kojima rade. Ako su sanjali obarnu mogli bi biti optuženi za nešto. Ukoliko se u snu brane neku drugu osobu ići će na sud.

Obruč

San o obruču znači da će osobe koje to sanjaju utjecati na svoje prijatelje, prijatelji će ih rado tražiti savjete. Ako su u snu vidjeli obruč biti će bolesni. Ukoliko su sanjali obruč nada i snovi će im biti uništeni. Ako su bili u obruču u snu propasti će im sva nadanja.

Obuća

Osobe koje su sanjale tuđu obuću imati će veliki uspjeh u budućnosti. Ako su sanjali kako kupuju novu obuću, to bi se moglo dogoditi i u stvarnom životu. Ukoliko su sanjali da se obuvaju u snu imati će ugodnih trenutaka u svom životu. Nova obuća simbolizira vesele vijesti, a stara odjeća nesporazume i neslaganja u ljubavnoj vezi ili braku.

Ocean

Želje vam se neće ispuniti ako ste sanjali da stojite pokraj oceana i gledate u njega. Ukoliko su u oceanu bili veliki valovi osobe koje su to sanjale mogu očekivati velike financijske probleme. Osobe koje su sanjale da plove oceanom mogle bi u stvarnom životu ići na neko putovanje. Miran ocean u snovima simbolizira duhovno i emocionalno stanje.

Oči

Osobe koje su sanjale da su im oči crvene i umorne neće znati kako će se stvari kretati u njihovom životu. Ako su osobe sanjale da su izgubile jedno oko to simbolizira prijevaru. Ukoliko su oči bile otvorene u snu znak je da osoba ne poštuje i ne voli svoga partnera. Plave oči u snu predstavljaju slabost za neku namjeru. Crne oči predstavljaju probleme u ljubavi. Smeđe oči predstavljaju prevaru i podmuklost.

         
Ocjena: 4.7 / 5 (461 ocjena)