Saturn u znakovima zodijaka

Saturn u znakovima zodijaka

Saturn u znaku Ribe daje vrlo privlačne, pune razumijevanja i osjećajne osobe. Te osobe ne vole biti u centru pažnje. U ljubavnu vezu unose puno emocija. Saturn u znaku ribe očituje osobu koja je sklona podcjenjivanju samog sebe. Osobe s tim planetom i znakom pate od skrivenih strahova i nervoze.

Saturn u znaku Vodenjaka daje osobe koje su u društvu dobro prihvaćeni i ponekad znaju zauzeti ulogu vođe. Te osobe krasi zdrav apstraktni um, ambicioznost i vrijednost. Dobro funkcioniraju u društvu, imaju oko sebe mnogo prijatelja i nesebične su osobe.

Saturn u znaku Jarca pokazuje veliku želju za vlašću i veliku ambiciju. To pokazuje zato što je ovdje u svom sjedištu. Tim osobama nedostaje vedrine i humora. Te osobe su tip diktatora ili usamljenika. Dobra strana tih osoba je to što su ambiciozne i sposobne, uvijek se kreću prema svojim ciljevima i zrače stručnošću i prirodnošću. Komunikativne su, ne vole ograničenja, vole kada im netko odaje priznanje i disciplirane su.

Saturn u Strijelcu predstavlja osobe kao moraliste visokih principa i ozbiljnog nastupa. Te osobe drže do svog ugleda i svoje časti. Dobra strana tih osoba je to što rado pomažu hendikepiranim osobama, a loša strana je to što su buntovni osvetoljubivci. Tim osobama je važno obrazovanje, vole avanture i putovanja, vole slobodu koja im je jako važna. U društvu su jako dobro prihvaćeni. Pravedne su osobe.

Saturn u Škorpionu nam daje osobe koje su brzog jezika i odlučne i snažne osobe. Te osobe imaju jako težak karakter jer su dosta tvrdoglave i ljubomorne. Ozbiljno pristupaju svim stvarima u životu. Te osobe imaju jaku želju za uspjehom koji im je veoma bitan u životu.

Saturn u Vagi ima autoritet koji dolazi do izražaja na najbolji mogući način. Taj autoritet simbolizira dobrohotna i milostiva oca ili razboritu pravdu. To su pouzdane osobe. Karakterizira ih upornost. Prema drugim ljudima se odnose diplomatski. Te osobe oko sebe imaju veliki broj prijatelja i u društvu su uvijek dobro došli. Uvijek uspijevaju uskladiti poslovni i privatni život. Njihove loše osobine su to što znaju lagati, neskloni su opraštanju, prezahtjevni su i neiskreni.

Saturn u Djevici daje osobe koje su efikasne, precizni radnici, vrijedni moralisti i odgovorne i pouzdane osobe. Te osobe si znaju zakomplicirati život jer su previše opterećeni detaljima. Ponekad znaju djelovati usamljeno i povučeno. Tim osobama je posao uvijek na prvom mjestu pa ponekad znaju zanemariti aspekte života.

Saturn u Lavu stoji vrlo loše. Saturn je u Sunčevim znakovima uvijek u lošem položaju zato što je Sunce toplo, a Saturn je hladan. Saturn i Lav nam daju osobe koje su tvrdoglave i koje žele da ih se poštuje. Njima je teško istaknuti se u društvu jer su dosta sramežljive osobe. Te osobe bi trebale raditi na svom samopouzdanju, kreativnosti i ljubavi. Jednostvane su i pouzdane osobe, ali falim im smisla za humor.

Saturn je u znaku Raka u znaku svojeg izgona i stoji u veoma teškom položaju. Saturn se ne osjeća dobro ni u jednom znaku koji je pod vlašću Mjeseca. Ta kombinacija može ukazivati na život beskućnika, povučenost, probleme s roditeljima i teškoće u početku života. Ta kombinacija daje osobe koje su tolerantne, pune ljubavi, nesigurne i suzdržane.

Saturn u znaku Blizanaca daje osobe koje su izrazito inteligentne. te osobe cijeli život uče i tragaju za novim znanjima i stvarima u životu. To su neprilagodljive, sramežljive i nespretne osobe. Veoma dobro rješavaju probleme i prosuđuju. Ponekad se ne znaju snaći u novom društvu ili okolini. Po karakteru su vrlo savjesni i radoznali.

Saturn u Biku ima veliku potrebu da sve bude čvrsto, osigurano i u redu. Ta kombinacija daje osobe koje se drže načela, prakitične su, vole krupne poslove, odlučne, disciplirane, strpljive, vrijedne i uporne osobe. Te osobe bi trebale naučiti same sebe kontrolirati. U društvu nisu baš zamijećeni, ali druge osobe ih poštuju.

Utjecaj Saturna u Ovnu ukazuje na ogorčenost koju izaziva autoritet i vječnu borbu između starog i novog, ali na suzdržan i discipliran način. Saturn u Ovnu je u padu. Ovdje se često sreću osobe koje uvijek misle da su u pravu. To su osobe koje ne trpe kada ih netko drugi vodi u životu. Oni si uvijek u životu postave neki cilj. Samostalne su osobe koje se kroz život probijaju bez ičije pomoći.

         
Ocjena: 4.8 / 5 (368 ocjena)