Štakor – značenje štakora u kineskom horoskopu

Štakor - značenje štakora u kineskom horoskopu

Osobnost

Štakori je simbol novog početka. Štedljivi su, ponekad i previše, dragi, vrijedni, znatiželjni i društveni. Snalaze se u svim situacijama. Znaju što žele od svog života. Marljivost i pragmatičnost im osiguravaju uspjeh. Štakori nisu baš među omiljenim znakovima. Osvetoljubiv je ako mu se okrenu leđa. Sa štakorima se nikad ne zna na čemu si. Za svoje godine je previše djetinjast, što mu je ponekad i vrlina, ali i mana.

Ljubav

Štakori teško izražavaju svoje osjećaje. Kada su povrijeđeni pate. Nikada ne znaju što žele u vezi. Kombinacija Štakor/Konj rijetko započinju veze. Loša kombinacija je i Štakor/Štakor zbog prevelike sličnosti. Iako su veze Štakor/Tigar i Štakor/Pas pune napetosti uz malo truda i dobru volju mogu biti uspješne.

Žena

Žena štakor odlična je glumica. Bira uloge prema prilici. Prema njoj treba biti pažljiv i uljudan. Tretirati ju kao princezu. Ne voli naporne muškarce. Muškarci moraju biti kavaliri, nikako ne smiju dopustiti da plati piće ili večeru. Kada skine odjeću postaje vamp zavodnica, ali je muškarci ne mogu dobiti lako. Pravi se nedostižna.

Muškarac

Muškarci štakori su vrlo dotjerani, ugodni za društvo i zabavni. Prema ženama su pravi kavaliri. Služi se dvosmislenim smicalicama kako bi se približio određenoj ženi. Veliki je esteta, voli ljepotu u svakom obliku, a posebno ljepotu žene. Svaka žena će se fatalno zaljubiti u njega, ali trebaju pripaziti da ne ostanu slomljenog srca.

Pripadajući element Drvo

Žena štakor je prilično izbirljiva te zbog toga nema prevelike sreće u ljubavi, dok za muškarcem štakorom žene trče. U braku je uzoran otac i suprug, ali povremeno šara okolo.

Pripadajući element Vatra

Žena je živahna je i svojeglava. U braku je vjerna, ali će se previše posvetiti karijeri te će muškarac morati preuzeti ulogu domaćice. Muškarci štakori često mijenjaju svoje partnerice. Prije nego što uđu u brak trebali bi se uozbiljiti.

Pripadajući element Zemlja

Žene štakori uživaju u životu, ali su im na prvom mjestu karijere dok su muškarci jednostavni. Njegovu pažnju teško je privući. Ukoliko u braku shvati da niste idealan par neće tražiti rastavu jer mu je to gnjavaža. Pristat će na kompromis.

Pripadajući element Metal

Udat će se za prvog kojeg nađe, a ako joj ne bude po volji rastat će se od njega. Muškarac voli biti u centru pažnje. Očekuje od žene da mu svakodnevno bude na usluzi.

Pripadajući element Voda

Zaljubljive je prirode i često mijenja muškarce. Oni su pak nedostižni. Imao je mnogo žena u svom životu, ali on traži onu koju će odvesti pred oltar.

Mjesec 1.

Osobe su previše iskrene i vrlo emotivne. Više brinu za druge nego za sebe. Također, trebaju se stišati jer previše pričaju.

Mjesec 2.

Često osoba pripisuje drugima osobine koje uopće nemaju. Ljude prosuđuju prema bogatstvu i vanjskom izgledu.

Mjesec 3.

Posao je na pravom putu dok je ljubav skrenula u krivu ulicu. Osobe trebaju pokazati više osjećaja, prestati širiti loše vibracije.

Mjesec 4.

Osobe rođene u 4. mjesecu su veoma energične, sve žele odmah. Malo discipline i organizacije im ne bi škodilo.

Mjesec 5.

Osobe u 5. mjesecu su veliki sanjari. Sve žele da im je servirano na pladnju.

Mjesec 6.

Uspjeh je osiguran. Optimističnost i šarmantnost privlačna je suprotnom spolu.

Mjesec 7.

U ljubavi su osobe nestrpljive, brzo se zanose. Boje se razočaranja pa često odustanu prije nego što vide kako će završiti.

Mjesec 8.

Osobe su aktivne, samouvjerene. Nađu li takve partnere naći će se u konfliktu s njom.

Mjesec 9.

Osobe se ponašaju zaštitnički, vole pomagati. Ne pokazuju svoje osjećaje već glume. Moraju malo popustiti kako bi bili sretniji.

Mjesec 10.

Osobe su velikodušne i razumne, ali kada im se protivi postanu najgori neprijatelji. U vezi će se jako potruditi, ali će to isto, čak i više, očekivati od partnera.

Mjesec 11.

Sanjarenje se ne isplati jer se tada osobe zaljube u nedostižne. Budu li realni na vratima će ih dočekati velika sreća.

Mjesec 12.

Osobe rođene u 12. mjesecu teško se nose s problemima. Lako će se zaljubiti i neće razmisliti da li joj osoba odgovara.

         
Ocjena: 4.5 / 5 (366 ocjena)