Što je aura?

Što je aura?

Svatko ima auru i svi smo vidjeli ili doživjeli aurička polja. Problem je što zanemarujemo ili ga zamjenjujemo nečime što ono nije. Mistici s raznih strana svijeta tvrde da vide svjetlo oko glave, no za vidjeti auru ne treba biti mistik. Svi to mogu naučiti. U procesu nema ničega magičnog, treba ga prepoznati za ono što je i ne zanemariti iskustvo. Potrebno je razumijevanje, vrijeme, vježba i ustrajnost.

Djeca vrlo dobro vide i doživljavaju aure i ta iskustva često prenose u crteže. Ona će likove okružiti neobičnim i različitim bojama koje često zrcale suptilne energije koje vide, oko onoga što crtaju. No odrasli često reagiraju na takve crteže: Zašto je nebo oko mame ljubičasto? Zašto je mačka zelena? Zašto si brata nacrtao plavim? Ne radi se o tome da je mačka zelena i da je brat plav. Dijete je jednostavno doživjelo boje u auri, te ih želi izraziti. Na nesreću, takvi komentari samo potiskuju suptilne opažaje i svjesnost.

Premda se definira na mnoge načine, aura je energetsko polje koje okružuje tvar. Sve što ima atomsku strukturu, ima auru,energetsko okolno polje. Atomi se sastoje od elektrona i protona koji se neprestano gibaju, oni su električne i magnetske energetske vibracije. Atomi žive tvari su mnogo aktivniji i titraviji, negoli nežive tvari. Stoga je lakše otkriti doživjeti energetska polja drveća, biljaka, životinja i ljudi.

 
 
         
Ocjena: 4.5 / 5 (399 ocjena)