Sunce u znakovima zodijaka

Sunce u znakovima zodijaka

Sunce u Ribama zaokružuje svoju misiju neprekinutog kretanja, potencirajući antiklimaks godine na izmaku. Ribe sve opraštaju, sve osjećaju, nikad ne pitaju zašto, sve razumiju i referiraju se na kako ili kad. Kada žele nekome ugoditi, često im se zna dogoditi da zaborave na sebe. Ribe uvijek misle na druge. Sunce u Ribama daje vrlo maštovite i osjećajne osobe. Te osobe imaju izrazito razvijenu kreativnost i maštu. To su vrlo privlačne i strastvene osobe s određenom dozom tajanstvenosti.

Vodenjak u Suncu je znak izgona. Sunce u Vodenjaku ne može ispoljiti svoje osobine. Ovdje logika prevladava nad žestinom i strašću. Tipičan Vodenjak predstavlja sve ono što negira tipičnog Lava. Tipičan Vodenjak rođeni je astrolog. Sunce u Vodenjaku daje samostalne i komunikativne osobe. Za njih je veoma važna sloboda u svakodnevnom životu. Ponekad znaju djelovati hladno jer su više okrenuti idejama nego emocijama.

Sunce u Jarcu daje hladne osobe. Ambicije i porivi dolaze u prvi plan. Sunce u jarcu daje pouzdane osobe na koje se može osloniti. Materijalisti su i žele se materijalno osigurati. To su osobe koje do svog cilja u životu idu vrlo oprezno.

Sunce u Strijelcu afirmira visoki mentalni i umni princip. Sunce u Strijelcu daje druželjubive i vesele osobe koje su omiljene u društvu. To su osobe koje se mogu nositi sa problemima u svojim životima. To su osobe koje vole egzotiku, avanturu i putovanja. Sunce se u Strijelcu posvećuje svojim težnjama i cilju.

Sunce u Škorpionu daje jake i osjetljive osobe. To su po prirodi tajanstvene i kompleksne osobe. Ponekad djeluju suzdržano i hladno. Sunce u Škorpionu ponire u svu dubinu emocija, u potrazi je za suštinom svakog značenja i istinom. Te su osobe spremne na rizik kako bi postigle svoj cilj.

Sunce u Vagi daje šarmantne i pažljive osobe. Vole i vode dinamičan život. Ne trpe nasilje i prisilu, neodlučni su i u svemu traže neku mjeru. Sunce u znaku Vage doživljava svoj pad. Vaga je poznata po sklonosti umovanju, težnji za skladnim partnerskim odnosima i neodlučnosti. Želja za ugađanjem drugima, osjećaj krivnje i nesigurnost prevladavaju nad egoizmom. Njezin smisao za isticanjem osobnosti može biti zasijenjen sviješću o potrebama drugih.

Sunce u Djevici naglašava praktičnu stranu ličnosti. Sunce u Djevici daje izrazito realne osobe. Te osobe su po karakteru vrlo ljubazne i pristupačne i ponekad znaju biti veoma kritični. Kod njih sve mora biti posloženo po nekom redu. Ne prepuštaju se osjećajima i sve temelje na logici.

Sunce u Lavu se nalazi u svojem dostojanstvu, tu najviše sjaji obasjavajući osobu svojim blagotvornim utjecajima. Sunce u Lavu nam daje dominatne osobe koje od života žele najbolje. Njihovi osjećaju su trajni i duboki. Sve što rade, rade sa srcem. To su veoma zanimljive osobe. Vjerni su svojem partneru i ne podnose nevjeru.

Sunce u Raku daje veoma emotivne osobe. To su osobe koje imaju vrlo razvijenu maštu. Za njih život nema smisla bez ljubavi. Obitelj je veoma važna u životu tih osoba. Sunce u raku daje naglasak na emotivnu stranu osobnosti.

Sunce u Blizancima donosi osobu praktičnog uma. Sunce u Blizancima daje komunikativne i inteligentne osobe. U društvu su vrlo dobro prihvaćeni. Više vole društveni život, nisu obiteljski tipovi. Ponekad su nepouzdani i neozbiljni jer vole promjene i novosti.

Sunce u Biku daje naglasak na radišnost, upornost i sposobnost. Sunce u Biku daje ljubomorne i tvrdoglave osobe. Vrlo su zanimljive i privlačne osobe. U životu im je važna obitelj. Poznati su kao materijalisti. veoma su nježne i ljubazne osobe.

Sunce u Ovnu uzdiže se u egzaltaciji astronomske nove godine, označavaju novi rast, novo buđenje i novi početak. Sunce u Ovnu donosi osobe koje su željne dinamične akcije. To su nestrpljive, pretjerano strastvene i hrabre osobe.

         
Ocjena: 4.5 / 5 (312 ocjena)