Svinja – značenje svinje u kineskom horoskopu

Svinja - značenje svinje u kineskom horoskopu

Osobnost

Svinje su veliki optimisti. U životu uživaju koliko mogu. Vedri su i mirni. Ako ih netko razočara uvijek su spremni pružiti drugu šansu. Društveni su, ali ne vole biti među nepoznatim ljudima. Svojim prijateljima su vjerni i odani. Nikada ne bježe od problema iako ih životne promjene mogu frustrirati. Učinit će sve što moraju i neće se više okretati. Gledaju samo prema budućnosti.

Ljubav

Svinje su sklone sanjarenju pa se često zaljube u krive osobe. Vrlo su romantične i strastvene. Zbog ljubavi izgube glavu te ne slušaju tuđe savjete već idu po svom. Postanu opasni ako se netko poigrava njihovim osjećajima ili ako je u pitanju prijevara. Prije nego što prekine vezu učinit će sve kako bi ju spasio.

Žena

Svojim čarima zavodi svakog muškarca koji joj se svidi. Vrlo je strastvena, šarmantna i vrlo fatalna. Ukoliko uđe u vezu svom će partneru biti vjerna i predana. Svoga će muškarca toliko zainteresirati da on neće ni pomisliti o drugoj ženi. Idealna je za muškarce koji će ju znati cijeniti onakvom kakva uistinu jest.

Muškarac

Muškarci u znaku svinje su veliki zavodnici. Ženu će u kratkom roku odvesti do kreveta, a da se ona neće ni snaći. Zna biti pažljiv, strpljiv i nježan. Važan mu je vlastiti izgled i njemu pridaje mnogo pažnje jer mu ipak uvelike pomaže kod suprotnog spola. Ukoliko pronađe pravu osobu nikako se neće poigravati s njezinim osjećajima, ali neće dozvoliti ni njoj da se poigrava s njegovim.

Pripadajući element Drvo

Iza sebe će ostavljati mnoga slomljena srca, a tek kada shvati što želi postat će pametna. Do tada će imati samo komplicirane veze. Muškarac će se boriti s kompleksima i stalno će htjeti dokazivati svoju osobnost.

Pripadajući element Vatra

Žena je pametna i duhovita, a ukoliko stupi u brak iz njega će teško izaći. Život mu je dinamičan i brz i nikako neće trošiti svoje vrijeme uzalud.

Pripadajući element Zemlja

Vrlo je pametna i ima vrlo dobre kvalitete, ali ne voli biti u centru pažnje. Ne zna kad treba odustati te će stalno izlaziti iz jedne veze u drugu.

Pripadajući element Metal

Sanja o tome da postane slavna i postane zvijezdom. Omiljen je među ženama, šarmantna je, veliki zavodnik i kavalir. Možda je to razlog što nema toliko prijatelja.

Pripadajući element Voda

Vrlo je komunikativna i uvijek uspije u onome što zamisli. Od žene očekuje da mu bude i ljubavnica i prijateljica, bit će joj vjeran, ali će nastaviti zavoditi druge žene.

Mjesec 1.

Osobe na prvi dojam djeluju hladno i nezainteresirano, a zapravo su vrlo ugodne i vatrene osobe.

Mjesec 2.

Osobe su vrlo ljubazne i drage, ali često zalutaju u neki svoj svijet koji nema veze sa stvarnošću.

Mjesec 3.

Malo uživancije nije nikome naškodilo pa tako neće ni osobama rođenim u 3. mjesecu. Samo se trebaju malo opustiti.

Mjesec 4.

Osobe su realne i praktične, sve što se traži od njih napravit će. Strašno su tvrdoglave i nikada ne slušaju savjete drugih.

Mjesec 5.

Osobe su pričljive, vrlo komunikativne. Odlično procjenjuju ljude, ali ljudi ne znaju mnogo o njima te su često predmet ogovaranja.

Mjesec 6.

Kada se zaljube okupirani su samo tom osobom, prijevara im nije ni na kraj pameti.

Mjesec 7.

Tvrdoglavost ih nikamo ne vodi već im šteti. Previše filozofiraju što može dosaditi svakome, a tako i životnim partnerima.

Mjesec 8.

Osobe su poduzetne i strastvene. Učinit će sve što mogu i na poslovnom, a i na ljubavnom planu. Ne opterećuju se time što im nudi budućnost

Mjesec 9.

Zna što hoće od života i kako će to postići. Svinje često žure te se zbog toga i često razočaraju.

Mjesec 10.

Više pozitivnih misli i uspjeh će biti velik. Osobama rođenim u 10. mjesecu često razmišljaju kako nemaju sreće u životu, što naravno nije točno.

Mjesec 11.

Ukoliko osoba smatra da joj veza nikamo ne vodi trebala bi ju prekinuti. Samo će se mučiti.

Mjesec 12.

Osobe rođene u 12. mjesecu bi trebale pogledati u svoje srce i dušu. Na taj će način donijeti prave odluke.

         
Ocjena: 4.6 / 5 (331 ocjena)