Tibetanski horoskop

Tibetanski horoskop

Tibetanski horoskop ima 12 znakova koji označavaju 12 puteva. Svaka osoba ima svoj put, točnije put do mudrosti. Zasniva se na opisima prošlih života, a datum rođenja otkriva sudbinu osobe.

Ovan – 21.3. – 20.4. – Reinkarnacija

Ne voli monotoniju, ima veliku energiju ratnika te bi za ovu osobu bilo dobro da radi u društvenim institucijama da ima kontrolu nad svojom impulzivnošću. Ovan bi trebao živjeti život sada, u sadašnjosti, meditirati, pronaći onu radost u životu i gledati prema naprijed.

Bik – 21.4. – 20.5. – Stvaranje duha

Ovaj znak predstavlja mudrost, ljepotu, zemaljsku ljubav i umjetnost. Ima sigurnost zbog prošlih života ali bi trebao poraditi na zadovoljavanju unutarnjeg života. Trabali bi se više fokusirati na psihu, manje sumnjati, te smanjiti konzervatizam

Blizanci – 21.5. – 21.6. – Psihička i duhovna evolucija

Ove osobe su spretne, inteligentne, pažljive, društvene, znatiželjne, a opet s druge strane su lažljive, kada nešto započne skoro nikada to ne privedu do kraja, žele postiću duhovni mir ali im to nikako ne ide od ruke. Dosta mijenjaju raspoloženja, a ljudski odnosi im ne idu baš najbolje.

Rak – 22.6. – 22.7. – Rođenje čovjeka

Predstavlja majčinstvo, ženu, osjećaje i tijelo. Kako bi se zaštitili od vanjskih utjecaja rijetko kada iznose svoje osjećaje. Vole obitelj i tu nalaze sigurnost. Mogu biti previše osjetljivi i posesivni pa drugi često bježe od njih.

Lav – 23.7. – 23.8. – Univerzalna svijest

Ove osobe se vole dokazivati, biti u centru pažnje, te im je bitno ono materijalno. Dosta su egoistične osobe te im je teško ostvariti balans između stvarnosti i svijesti.

Djevica – 24.8. – 22.9. – Materija

Kritične osobe koje vrlo često prigovaraju i često su nezadovoljne. Njihova sitničavost će prerasti u sebičnost, a duhovno će teško sazrijeti ako se ne prestane baviti sobom.

Vaga – 23.9. – 22.10. – Osjećajna ekspanzija

Vage se dvoume između materijalnog i duhovnog, aktivne su i temperamentne, jako su osjećajne, vrlo su neodlučne pa zbog toga gube ono što ili koga vole.

Škorpion – 23.10. – 22.11. – Želja za vječnim životom

Privlače ih zemaljske strasti i žele uživati što više u njima, privlačni su, egoistični, posesivni. Stalno su u konfliktu sa duhom i materijom, te u borbi sa emocijama i seksualnim nagonom. Trebaju naučiti biti razumniji i manje destruktivni.

Strijelac – 23.11. – 21.12. – Put sazrijevanja

U pravilu su zadovoljne osobe, vole materijalno, uživaju u zemaljskim stvarima, ali vole i ono duhovno. Vrlo su velikodušni, ponekad su fokusirani na nebitne stvari te bi to trebali promijeniti.

Jarac – 22.11. – 20.1. – Superiorno znanje

Ove osobe mogu biti stroge ne samo prema sebi nego i prema drugima, posjeduju ključ za spoznaju granica zemaljske duhovnosti. Često žele nametnuti svoje stavove što se vrlo često krivo protumači.

Vodenjak – 21.1. – 19.2. – Mogućnost izbora

Odgovoran je znak, poznaje sebe i čvrsto stoji na zemlji. Poklanja svoje vrijeme, dio sebe i ljudi to cijene, često su neshvaćeni pa se boje da ih drugi neće prihvatiti.

Ribe – 20.2. – 20.3. – Povratak svijetlu

Vode dobar unutarnji život, ali ni duhovni im nije stran. Ribe bi trebale odabrati lakše putove, te se prepustiti moru.

         
Ocjena: 4.8 / 5 (525 ocjena)