Tigar – značenje tigra u kineskom horoskopu

Tigar - značenje tigra u kineskom horoskopu

Osobnost

Tigrovi ne brinu što drugi o njemu misle, ne poštuje tuđe stavove, često se protivi. Ne mari za posljedice. Ljubazan je i miran, burne reakcije i svoju hirovitost uspijeva prikriti na neko vrijeme. Voli zabadati nos u svačiji život i ogovarati. Suprotnom spolu se ne voli povjeravati, ali kada to čini onda ispriča samo lijepo dio o svom životu. Njegove promjene raspoloženja su česte i zbunjuju, ali to je zbog toga što ponekad ima potrebu pobjeći.

Ljubav

Tigrovi ne vole previše pokazivati svoje osjećaje, nisu baš zaljubljivi. Vole pustolovine i iznenađenja. Uživaju u pažnji, ne podnosi kontrolu i ljubomoru. Tigrovi ne vole kritike jer tada postaju nervozni i počnu se inatiti. Od tigrova se može svašta očekivati tako da veze s njima nisu mirne. Uvijek dobije ono što želi. Kada mu se netko svidi tada ga mora osvojiti pod svaku cijenu, ali to ne znači da će s tom osobom ostati.

Žena

Tigrice spontano očijukaju sa muškarcima, a kada upecaju potencijalnog sve će napraviti kako bi ga osvojila. Kada je zaljubljena tada živi u nekom svojem svijetu gdje je njezin partner savršen. Privlaču ju inteligentni i moćni muškarci dobrog materijalnog statusa.

Muškarac

Tigrovi vole kada lijepe žene, ali ako imaju nešto u glavi. Neprestano traži savršenu ženu i ako pokaže djevojci na neki način kako je ona ljubav njegova života ne smije se veseliti jer ju lako može ostaviti i nastaviti sa svojim putovanjem. U braku je vjeran i neće lako pristati na rastavu.

Pripadajući element Drvo

Tigrice su prilagodljive i tolerantne. Zaljubljive je prirode. Tigar treba paziti pri odabiru partnerice. Kada nađe ženu svog života zaboravit će na druge.

Pripadajući element Vatra

Tigrica smatra da je svemoguća, ne vjeruje ljudima. Traži pametne i samostalne muškarce. Tigrovi su samouvjereni, bez kompleksa, reformator i često brani slabe i nemoćne. Od partnerice traži da bude kreativna i prilagodljiva i da s njime dijeli ljubav prema životu.

Pripadajući element Zemlja

Žena ne voli riskirati, traži savršenog muškarca koji će se uklopiti u njezin svijet. Muškarac je omiljen na poslu, ali mora kontrolirati svoje ponašanje jer je vrlo tvrdoglav i netrpljiv.

Pripadajući element Metal

Žene lako sklapaju prijateljstva, njezino ponašanje ovisi o raspoloženju. Traži stabilnog muškarca. Nesiguran je ako nema novaca i strahuje da će morati živjeti na račun žene.

Pripadajući element Voda

Tigrice su previše iskrene, ne razmišljaju o posljedicama. Ne vole tuđe savjetuje i ne podnosi podređen položaj te zbog toga teško pronalazi muškarce. Muškarci su tvrdoglavi, bore se za svoja prava. Njegove veze često su pune prepirki i svađa.

Mjesec 1.

Tigrovi teško podnose razočaranja, opterećuju se nevažnim sitnicama. Uvijek moraju biti u pravu.

Mjesec 2.

Osobe su vrlo zahtjevne i očekuju od partnera da dijele istu strast prema životu. Ne pokazuju svoje osjećaje i nemaju samopouzdanja.

Mjesec 3.

Kako bi prepoznali svoje motive moraju se potruditi i dati si vremena. Kako bi tigar proveo ideju u djelo mora biti svjestan svojih mana.

Mjesec 4.

Njihov život je pun uzbuđenja, boje se da će nešto propustiti. Trebaju biti optimisti i vjerovati u sebe.

Mjesec 5.

Tigrovi trebaju život gledati s više vedrine. Često su zatvoreni, strah ih je pokazati svoje osjećaje i otvoriti srce partneru.

Mjesec 6.

Osobe rođene u 6. mjesecu su pametne i brzo otkrivaju loše namjere i laži. Brane svoje stavove i ne odustaju od svojih namjera.

Mjesec 7.

Tigrovi rođeni u 7. mjesecu žive po određenim pravilima. Moraju riješiti svoje unutarnje dileme u čemu će im pomoći stabilan i razuman partner.

Mjesec 8.

Tigrovi su veliki optimisti, nikada ne odustaju. Neovisni su i energični. Puni su neobičnih ideja i planova. Također su vrlo iskreni i zbog toga trebaju pripaziti kako si ne bi neprijatelje stvorili.

Mjesec 9.

Tigrovi rođeni u 9. mjesecu često krivo procijene ljude te njihove veze često nesretno završe. Trebaju prestati fantazirati jer im je sreća nadomak ruke.

Mjesec 10.

Kako bi imali više sreće u ljubavi moraju pokazati malo suosjećanja i nježnosti. Veoma su egocentrični i uvijek moraju biti u centru pažnje.

Mjesec 11.

Tigrovi su vrlo pronicljivi i ne shvaćaju kako se ljudi ne slažu uvijek sa njima. Nisu baš opušteni i strpljivi. često povrijede nekoga ako im upute kritiku.

Mjesec 12.

Voljene osobe obasipaju pažnjom i zaštitnički nastrojeni. Kako bi uspostavili mir pristaju na kompromise.

         
Ocjena: 4.6 / 5 (476 ocjena)