Uran u znakovima zodijaka

Uran u znakovima zodijaka

Uran u Ribama daje vrlo čudne i neobične osobe. Te osobe su veliki sanjari. Imaju jako dobeo razvijenu intuiciju i umjetnički talent. To su veoma tajanstvene osobe koje zbog svoje tajanstvenosti nisu shvaćeni u društvu. To su također osobe koje sagledavaju svoja ograničenja, uvredljivi su i preosjetljivi i imaju potrebu da stanu i odmore se u trenutku kada im je dosta.

Uran je u sjedištu Vodenjaka bio između 1995. – 2002. godine gdje je utjecao na kreiranje generacije filantropa. Uran u Vodenjaku daje osobe koje vole timski rad i odlični su organizatori. Te osobe vole akciju, vole kada se nešto događa, tolerantne su i bez problema prihvaćaju promjene. To su osobe koje su uvijek okružene prijateljima. U lošim aspektima znaju biti buntovnici koji ruše sustave ili su nekonvencionalni.

Uran je u Jarcu boravio između 1988. i 1995. godine. Jarac je ovdje unosio promjene u rad vlade i društva s ciljem poboljšanja stvarnosti. Ta kombinacija daje stroge i ambiciozne osobe. Te osobe imaju potrebu mijenjati sve oko sebe. Povučene su i melankolične osobe. Znaju biti veoma egoistični i buntovni. Oni se bore za bolje sutra.

Uran u Strijelcu predstavlja osobe koje traže slobodu izražavanja. Te su osobe ponekad ispred svog vremena. Vole promjene, avanture i putovanja. Krasi ih optimizam i humor. U lošim aspektima oni su buntovni, previše se uzbuđuju, agnostici su i skeptici. To su osobe koje vole neovisnost i slobodu.

Uran je u znaku Škorpiona egzaltiran. Uran je u znaku Škorpiona boravio od 1975. do 1981. godine. Ta kombinacija daje fascinantne i dinamične osobe koje su hladnokrvnog pristupa i snažnih emocija. To su osobe koje su izrazito prodorne. Snalažljive su u svim situacijama. Znaju biti vrlo teški za svoju okolinu jer ih karakterizira izrazita ljubomora. Ponekad se znaju povući u sebe i onda ne dozvoljavaju drugim ljudima da dopru do njih.

Uran je u Vagi boravio od 1968. do 1975. godine. Tako da nam ova kombinacija daje osobe koje su veoma kreativne. Lako se prilagođavaju drugim ljudima i veoma su im važni odnosi koje imaju s drugim ljudima. Te osobe uvažavaju novu glazbu, umjetnost i koncepcije. Vrlo su društveni i vole biti u dobrom društvu.

Uran je u Djevici bi od 1962. do 1968. godine. To su osobe koje se odlikuju praktičnim i originalnim umom. To su zatvorene i vrlo oprezne osobe. Oni rješavaju svoje probleme na originalan i nov način. Ne vole rutinu i sve će učiniti kako bi je izbjegli. Bojažljive su osobe. Vole ljude, ali ponekad djeluju ekscentrično.

Uran je u Lavu objektivan i neosoban. Njegov utjecaj odnosi se na društvo u cjelini i povezuje se s strojevima i tehnologijom koju ljudi koriste u svom radu. Zbog toga je Uran u sukobu s Lavom jer je Lav znak osobnog izražaja i kreativnosti. Uran je U lavu posljednji put boravio između 1956. i 1962. godine. Ta kombinacija nam daje velikodušne i ambiciozne osobe. Te osobe ponekad znaju biti tvrdoglave. Dominatne su osobe koje zrače privlačno.

Uran je u Raku bio između 1949. i 1956. godine. Uran je u Raku tip neumornog putnika. To su buntovne i maštovite osobe koje imaju originalan stav o rodoljublju, ne poštuju autoritete i svoje roditelje smatraju sebi ravnima. Te osobe vole putovati, ali ponekad se ne uklapaju u sredinu u kojoj žive.

Uran je u znaku Blizanaca bio između 1942. i 1949. godine. To su osobe koje su nemirne prirode. Organizirane su osobe, ali ponekad znaju djelovati neorganizirano i brzopleto. Stalno su u pokretu i dinamične su osobe. Površni su jer brzo skaču s jedne na drugu stranu. Svoje stavove i mišljenja znaju prenijeti na vrlo uvjerljiv način.

Uran je u Biku bio između 1935. i 1942. godine. Uran u Biku daje osobe kojima je važan materijalni status. Stjecanje novca im je jedan od osnovnih ciljeva u životu. To su snalažljive osobe koje imaju jako težak karakter. Uran je Bik znak pada.

Uran je u Ovnu boravio između 1928. i 1934. godine. Uran je u Ovnu nametljiv, rastrgan, ponekad neprijateljski agresivan prema drugima i samovoljan. To je kombinacija koja daje nestrpljive, burne, energične i samostalne osobe.

         
Ocjena: 4.8 / 5 (415 ocjena)