Venera u znakovima zodijaka

Venera u znakovima zodijaka

Utjecaj Venere u Ribama povezuje se sa ženama i ljepotom ili s prijaznim i nježnim ljudima koje je lako povrijediti. To često ukazuje na ljubitelje umjetnosti, glazbenike i glumce. Ovdje ljubav slobodno teče bez granica. Venera u Ribi daje osobe koje su se spremne žrtvovati za potrebe onih koje vole. To su sentimentalne osobe koje imaju više od jednog braka ili veći broj ljubavnih veza.

Venera u Vodenjaku daje osobe koje su uvijek okružene s velikim brojem prijatelja. To su osobe koje nisu ljubomorne jer se kod njih sve zasniva na slobodi volje. Osobe s planetom Venera i znakom Vodenjaka su nesebične prirode, oni toliko vole čitav svijet i rado pružaju ljubav. Ne vole čvrsto vezivanje. Strast i emocije ih ne vode kroz život.

Venera u Jarcu daje ambiciozne osobe, sklone kontroliranju svojih emocija. Podsvjesno teže materijalnom blagostanju i statusu u nadi da će im to pružiti osjećaj sigurnosti i utočište. Te osobe u ljubavni odnos ulaze ozbiljno i ostaju u braku kada su nezadovoljni.

Venera u Strijelcu daje osobe koje vole ljude, strane zemlje, krajeve, divljinu, putovanje, slobodu, romantično vezanje za strance i sport. Veoma su temperamentne osobe koje se lako uzbuđuju. U ljubavi se predaju i u ljubavnu vezu unose emocije i snažan duh. Poštuju tradiciju društva u kojoj se nalaze.

Venera u Škorpionu je ljubavnik zavidne seksualne reputacije. Utjecaj ukazuje na potrebu za revanšizmom i ljubomoru kad ljubav krene nizbrdo. Kod muškarca to može ukazivati na srdžbu prema snazi ženskog spola. Tu osobe razvijaju vrlo jake emocije. Te osobe posjeduju određenu dozu i veoma su zavodljive i strastvene osobe.

Venera u Vagi nam donosi osobe koje teže postizanju vječite harmonije i ljepote. Te osobe lako uspostavljaju i stupaju u ljubavne odnose. Romantičari su i idealiziraju ljubav. U ovoj kombinaciji osobe su svježe, mlade, lijepe, vole flert, imaju osjećaj za pravdu, šarmantne su i vole ljubav. Nježne su osobe, ne skrivaju svoje emocije i srdačne su.

Venera je u znaku Djevice u padu. Venera u Djevici predstavlja osobe koje teže moralnim vrijednostima. Tim osobama je cilj osnovati obitelj. To su skromni i sramežljivi ljubavnici. Ako je Venera u Djevici loše aspektirana onda predočava sliku prljave ženstvenosti na svim razinama promatranja. Svojstvena čarolija Venere u ovoj kombinaciji s Djevicom gubi u pretjeranoj brižnosti i analitičnosti. Utjecaj ukazuje na sklonost razočaranjima i na celibat. Prema Djevičinu mišljenju ljubav ionako nikada nije savršena.

Venera u Lavu daje romantične, iskrene, tople osobe i osobe nemirne prirode. Te osobe privlači luksuzan život i njima je jako bitno kakav dojam ostavljaju kod drugih osoba. Venera pod utjecajem Lava djeluje teatralno, dramatično i silovito. Te osobe vole biti u centru pažnje. Oni vjeruju u ideju središta i automatski polažu pravo na nj. Ljubav je najvažniji dio njihova života. Zato je ovaj položaj savršen za glumce i filmske dive.

Venera u znaku Raka daje osjećajne i emocionalne osobe. Tim osobama je bitna obitelj. Oni nemaju izraženu potrebu za druženjem. Te osobe su veoma osjećajne i uvredljive do bola. Njima je potreban netko na koga se mogu osloniti. Ne vole se zamjeriti drugim osobama.

Venera u Blizancima djeluje na prijateljskoj osnovi. Venera u Blizancima daje osobe koje vole promjene i raznovrsnost. To su osobe koje su sklone flertu. Znaju se naći u vezi s dvije ili više osoba. Te osobe su po prirodi šarmantne, prirodne i otvorene osobe. Ne vole preveliku intimnost. Vole voditi aktivan društveni život.

Venera u Biku iskazuje puninu svojeg blagotvornog upliva jer je u svom domicilu. Venera u biku ima sklonost čekanju. To su osobe koje nisu sklone inicijativi, oni uživaju u životu i vole biti u centru pažnje. Žene koje su rođene s Venerom u znaku Bika imaju izraženu liniju ljubavi i jaku potrebu za stabilnim odnosima. Muškarci koji su rođeni s Venerom u znaku Bika traže ženstvene i pouzdane partnere i vrlo im je važan seksualni život.

Venera u Ovnu može zahtjevna i nesigurna, često može ukazivati na teškoće odrastanja. Osobe u ovom položaju su spremnije za zaljubljivanje nego pravu ljubav. Tu su osobe iskrene, ali su često i vrlo naivne. Te osobe ne trpe partnerovo nerazumijevanje, vrlo su strastvene i ponekad znaju biti sebične. Planet Venera je blag, topao i osjećajan.

         
Ocjena: 4.8 / 5 (278 ocjena)