Vratite voljenu osobu uz pomoć ljubavne magije

Vratite voljenu osobu uz pomoć ljubavne magije

Voljenu osobu možemo vratiti zu pomoć vidovnjaka, okultista, tarot majstora. Nije isključiv niti rad više ljudi na istom problemu kao npr. Tarot majstora koji u suradnji s magičarom koji uklanja magiju i/ili radi magiju zaštite pomoću amajlija ili talismana. Ako se sumnja da je na voljenu osobu bačena magija te da je ona uzrok razilaska s voljenom osobom, ovakva suradnja stručnjaka ne bi bila na odmet.

Postoje mnogi rituali u ljubavnoj magiji koji se mogu primjeniti ako zaista želimo vratiti voljenu osobu. Kada smo sigurni da voljenu osobu želimo vratiti možemo izabrati ritual. Postoje rituali za vraćanje izgubljene ljubavi. Ovaj ritual spada u bijelu magiju. Za pripremu ovog rituala bit će nam potrebna crvena svijeća (crvena je simbol ljubavi i strasti), nekoliko običnih šivačih igala te jedan mali nožić (kuhinjski).

Ritual se izvodi u fazi rasta mjeseca. Rastući mjesec označava rastuću energiju. Ritual se ne preporuča izvoditi za vrijeme uštapa (prethodno opisano). Prije početka samog rituala možete se napuniti i opustiti na način koji vam odgovara. Ritual se započinje paljenjem svijeće koju smo predhodno pripremili. Poželjno je da je svijeća u boji ljubavi (crvenoj). Na pripremljenu svijeću nožićem ispišemo ime voljene osobe koju želimo vratiti. Prethodno pripremljenim iglama ubadamo svako slovo ispisanog imena.

Ako plamen svijeće koja izgara dotiće neku od igala, voljena osoba ponovo misli na Vas. Ako svijeća izgara a igle su ispale, svijeću ne gasite na način da pušete u nju već ju ugasite laganim pritiskom prstima. Nakon završenog rituala ostatke je potrebno oprezno ukloniti, pazeći pritom da se ne porežete ili ubodete na neku od igala. Ako vam se voljena osoba u naredno vrijeme javi, smatrajte ritual uspješnim.

 
         
Ocjena: 4.7 / 5 (271 ocjena)