Značenje tarot karte As mačeva

Značenje tarot karte As mačevaAs mačeva simbolizira inovaciju, nove ideje i izazove te prevladavanje poteškoća. Ova Vas karta podsjeća da ostanete vjerni svojim principima i uvjerenjima. Pred Vama su mnoge prepreke koje valja prijeći – prikupite snagu koju posjedujete i pokazati ćete se jačima nego što mislite. Dobro se organizirajte i planirajte svaki potez kako bi Vam sve skupa bilo lakše. Ovo je vrijeme promjena i truda, ali imajte na umu da ćete uskoro biti i sretni i ponosni na sve što ste postigli.

Posao

As mačeva može značiti da Vam predstoji promjena radnog mjesta. Ako ste na radnom mjestu sa kojeg ne biste željeli otići, obratite pozornost na to da li Vam netko od kolega “krade ideje”.

Ljubav

As mačeva označava razdoblje promjena. Ako ste u vezi vjerojatno je da ćete mijenjati odnos temeljito, a niti prekid nije nemoguć. Samcima se smiješi nova veza.

Financije

Kada je riječ o financijama nikako se ne upuštajte u rizik niti ne ulažite ništa što ne bi mogli izgubiti. Izgledno je da će Vas netko od prijatelja zamoliti za pozajmicu – ako posudite, morate biti spremni da taj novac više nećete dobiti natrag.

Zdravlje

I sami ste svjesni da se morate ostaviti loših navika i poroka. Sada je pravo vrijeme da to i učinite jer imate snage othrvati se nervozi koja je normalna posljedica odvikavanja. Budite uporni.

Duhovnost

Vrijeme je da se oslobodite vjerovanja kojeg ste se toliko kruto držali svo ovo vrijeme a ni po čemu Vam nije odgovaralo. Oslobodite se ustaljenih obrazaca ponašanja i razmišljanja, otvorite se novijem pristupu kako bi mogli naprijed.

Karta okrenuta naopako

Ovako okrenuta karta Asa mačeva simbolizira nerealna očekivanja, želju za moći i lošu tjelesnu kondiciju. Karta Vam ukazuje na to da se previše koristite silom (ne u doslovnom smislu) – sve što radite radite pod svaku cijenu i zadovoljavate potrebe “sad i odmah”. Pripazite na to koliko štetite ljudima oko sebe, a da toga niste ni svjesni. Ovakav stav mogao bi porušiti mostove u nekim odnosima do kojih Vam je stalo. Ukoliko se spremate na neki operativni zahvat dobro se informirajte tko će ga izvršiti jer As Vam poručuje da bi ta operacija mogla proći loše.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
         
Ocjena: 4.5 / 5 (415 ocjena)