Značenje tarot karte As štapova

Značenje tarot karte As štapovaOva karta simbolizira početak novog života, nove životne faze, svježu životnu snagu, inspiraciju. Ukoliko Vam se otvori ova karta znači da je težak period iza Vas i da slijedi razdoblje visoke aktivnosti i zadovoljstva. Promjene koje će Vam se dešavati biti će vrlo pozitivne. Može se reći da nastupa sasvim nova faza u životu. Izvrsno je vrijeme da započnete nešto novo, nešto o čemu već neko vrijeme razmišljate.

Posao

Kada se pojavi As štapova znači da ćete na poslu lučiti ogroman uspjeh kakav niste niti očekivali. Nemojte biti skromni u onome što tražite i očekujete od drugih.

Ljubav

Ukoliko niste u vezi vrlo brzo ćete se zaljubiti i započeti vrlo intenzivnu ljubavnu vezu. Ako ste pak u vezi, oslobodite se i potpuno opustite jer ćete sa partnerom ući u jedan dublji odnos nego što je bio do sada.

Financije

As štapova Vam nagovještava dobitak, koji ne mora nužno biti u obliku novca. Moguće je da ćete dobiti vrijedan poklon, nasljedstvo ili pak veću sumu novca. Kakav god poklon da dobijete, biti će od velikog (pozitivnog) značenja i za Vas i za osobu koja Vas daruje.

Zdravlje

Vaša će se kondicija i zdravlje popeti na viši i bolji nivo nego do sada. Sada dolazi pravo vrijeme da uvedete nove režime tjelovježbe ili zdravije prehrane – to ne mora biti velika promjena, dovoljno je nekoliko minuta vježbe svaki dan ili pak više voća za doručak. Što god da sada učinite za svoje zdravlje imati će dugoročno pozitivne ishode.

Duhovnost

Obratite pažnju na međusobnu blisku povezanost duha i tijela. As štapova označava novu duhovnu dimenziju u Vašem životu – nemojte ju zanemariti i pustiti da prođe mimo Vas.

Karta okrenuta naopako

Ovako okrenut As štapova simbolizira neodlučnost, besciljnost i potrebu za pripadanjem. Osjećati ćete se isfrustrirano, obeshrabreno i nemoćno prilikom samog pokušaja dolaska do ciljeva. Trebali bi propitati prirodu vlastitih namjera i obrazaca ponašanja. U ljubavnom odnosu moguća je nevjera, borba i nedostatak bliskosti. Karta Vam poručuje da obuzdate vlastitu tvrdoglavost i pesimizam koji se duboko ukorijenio u Vaš karakter.

 
         
Ocjena: 4.8 / 5 (545 ocjena)