Značenje tarot karte Četvorka pehara

Značenje tarot karte Četvorka peharaČetvorka pehara simbolizira žrtvu, čekanje, odgađanje, nemoć, sumnju, izolaciju i apatiju. Karta utjelovljuje ranjivost, prihvaćanje stvari onakvima kakve jesu. Može ukazivati na potrebu da se žrtvujete i pritom imajte na umu da je žrtva koju sad činite ulog u bolju i bezbrižniju budućnost. Četvorka Vam sugerira da plakanje nad vlastitom sudbinom i samosažaljenje onemogućuju pozitivne promjene.

Posao

Situacija na poslu Vam je dosadna, gotovo ništa se ne dešava i toga Vam je dosta. Savjet Vam je da se strpite i da prihvatite čekanje kao jedini izbor. Prisjetite se da su vremena zaista teška i da je malo onih sa sigurnim poslom. Pokušajte biti zahvalni.

Ljubav

Veza Vam se nalazi na raskrižju, nemojte ništa požurivati niti forsirati. Ukoliko smatrate da Vam je veza odlična, savjet Vam je da provjerite gdje Vam je partner. Ako pak niste u vezi razmislite koliko ćete još vremena potratiti na osobu koja je zauzeta.

Financije

Ne stojite loše koliko god Vi plakali nad sudbinom – fokusirajte se na ono što imate i uživajte u tome.

Zdravlje

Zdravlje Vam se poboljšava, ali polako. Budite sigurni da postupate u skladu s uputama liječnika. Zadržite pozitivan stav.

Duhovnost

Vrijeme je da se oslobodite negativnih misli jer Vas one dovode u isto takve situacije. Vrijeme je da se probudite iz uljuljanog raspoloženja apatije i samosažaljenja.

Karta okrenuta naopako

Ovako okrenuta Četvorka pehara simbolizira motivaciju, inicijativu, društvenost i uzbuđenje zbog novih prilika. Razdoblje “loše sreće” je iza Vas. Na mjesto depresije i apatije na velika vrata dolazi kreativnost, poletnost i inovativnost. Vrijeme je da promijenite način na koji pristupate i sebi i drugima, budite sigurni da će uz malo napora stvari postati mnogo jednostavnije i lakše.

         
Ocjena: 4.8 / 5 (511 ocjena)