Značenje tarot karte Desetka diskova

Značenje tarot karte Desetka diskovaDesetka diskova je jedna od pozitivnijih i sretnijih karata. Simbolizira zdravlje, nasljedstvo, priznanje i sretno umirovljenje. Savjetuje Vam da imate vjeru u dobru budućnost jer će Vam život postajati sve jednostavniji. Unatoč svim nedaćama i teškim preprekama Vi ste uspjeli sretno stići do cilja putovanja. Desetka nas sve podsjeća na činjenicu kako se na kraju sve složi u mozaik koji smo zamislili. Slijedi razdoblje u kojem ćete biti preplavljeni osjećajima samozadovoljstva, ponosa i sreće. Budite zahvalni na svemu što imate jer Desetka diskova označava financijsko blagostanje i harmoniju u vezama (obiteljskim, prijateljskim i poslovnim).

Posao

Nećete se niti najmanje nadati kada Vam bude ponuđeno napredovanje i povišica. Mjestom na koje ćete biti promaknuti biti ćete izuzetno zadovoljni. Vrijeme je za napredovanje i prihvaćanje svih ponuđenih prilika.

Ljubav

Odlično je vrijeme za druženja, upoznat ćete nekoga na sasvim neobičnom mjestu. Ako ste u vezi, odnos s partnerom će Vam biti sve bolji i iskreniji, Vaš će odnos preći na višu razinu. Desteka Vam poručuje da su pred Vama zaruke, vjenčanje ili zajedničko stanovanje. Uživajte u odnosu sa partnerom, mnogo ste truda uložili da ga izgradite takvim kakav on jest.

Financije

Financijski stojite odlično, imate mnogo više od potrebnog. Uložite u budućnost. Nemojte se bojati ulagati i riskirati, pravo je vrijeme za investicije. Situacija će biti mnogo bolja od Vaših očekivanja.

Zdravlje

Desetka je znak izvrsnog zdravlja i tjelesne kondicije. Takvo povojno razdoblje zadržat će se neko vrijeme; na Vama je da se potrudite i dobro razmislite kako to stanje održati što duže.

Duhovnost

Veoma ste mirni i spokojni, vrijeme je da taj duh podijelite s ostalima. Pozitivno ćete utjecati na socijalnu okolinu. Nakon dugo vremena osjetit ćete pripadnost, ponovno ćete se osjećati kao važan dio velikog lanca.

Karta okrenuta naopako

Simbolizira obiteljske razmirice i probleme, financijske teškoće, strah od nepoznatog i probleme na poslu. Razdoblje je u kojem ste previše fokusirani na ono što nemate, na ono što Vam nedostaje umjesto da fokus pomaknete na stvari i situacije koje možete mijenjati i na koje imate utjecaj. Koncentracija na nedostatke gradi nestabilan stav prema samome sebi i okolini. Nedostatak vjere i pozitivnog stava Vas čini tjeskobnim i prestrašenim. Obratite pažnju na posao jer je moguće da Vaše zaposlenje bude dovedeno u pitanje. Desetka koja je okrenuta naopako upozorava Vas na moguću bolest bliskog člana obitelji.

 
         
Ocjena: 4.9 / 5 (448 ocjena)