Značenje tarot karte Devetka štapova

Značenje tarot karte Devetka štapovaDevetka štapova simbolizira oprez, dosljednost, hrabrost i snagu. Savjetuje Vam da duboko udahnete i smirite unutarnje tenzije jer je mnogo toga što je pred Vama. Nemojte dozvoliti da Vas brige i pesimizam preplave; zapitajte se je li situacija uistinu toliko loša. Pomoći će Vam da se zapitate što je najgore što se može desiti i vidjet ćete da zaista nije toliko strašno i nepopravljivo. Nemojte se ustručavati tražiti pomoć, traženje tuđe pomoći odlika je snažnih ljudi.

Posao

Situacija na poslu je napeta; zadržite unutarnji mir i samokontrolu. Ništa što se događa nije vrijedno da gubite dostojanstvo i ponos. Kada se pojavi Devetka štapova, a Vi brinete o tome hoćete li izgubiti posao, nažalost je moguće da tako i bude.

Ljubav

Upamtite da ništa nije nepopravljivo i konstantno. Pokušajte parneru dati prostora i vremena, nije razdoblje u kojem ćete uživati jedno u drugome. Ništa od toga nije značajno, naprosto je došlo takvo razdoblje koje će uskoro proći.

Financije

Niti na financijskom planu ne stojite bajno. Upamtite da brige i nerviranja neće poboljšati Vaš račun. Usmjerite se na poduzimanje malih koraka, ne odbijajte slabo plaćene honorarne poslove i pomirite se sa kratkim razdobljem skromnosti.

Zdravlje

Stres i brige škode Vašem zdravlju; najviše pati krvožilni sustav stoga izbjegavajte alkohol i nikotin. Pijte više vode nego ineče, potrudite se da nekoliko puta dnevno učinite vježbe disanja. Morate u ovom razdoblju skupiti snagu i staviti zdravlje na prvo mjesto. Boravak u prirodi i vježbanje biti će Vam od velike pomoći.

Duhovnost

Nemoguće je da osjećate duhovni mir kada ste cijelo vrijeme u akciji. Trčite kao “muha bez glave” što Vam zadaje mnoge unutrašnje nesporazume. Uzmite malo vremena za sebe, slušajte muziku i bar nakratko odlutajte od briga i žurbe.

Karta okrenuta naopako

Ovako okrenuta Devetka štapova simbolizira nezauzimanje za sebe, defenzivan stav, manjak samopouzdanja i labilnost. Sve ove osobine onemogućuju Vam zdrav napredak, karta Vam savjetuje da se trgnete i zauzmete za sebe i za svoje stavove. Vaš život je Vaša odgovornost.

 
 
 
         
Ocjena: 4.6 / 5 (390 ocjena)