Značenje tarot karte Dvojka štapova

Značenje tarot karte Dvojka štapovaDvojka štapova simbolizira ravnotežu i partnerstvo u širem simislu. Upozorava Vas da obratite pažnju na odnos primanja i davanja u međuljudskim odnosima – pripazite kome dajete premalo, a kome pak previše. U nadolazećem razdoblju unesite reda u raspored dnevnih aktivnosti kako bi zadržali unutarnju ravnotežu koja Vam je od velikog značaja za ovaj period. Neke će Vam situacije odvratiti pažnju i koncentraciju na ciljeve, pa pripazite da ne izgubite fokus.

Posao

Posao će Vam krenuti glatko, no ići će neuobičajenim smjerom pa pripazite da zadržite koncentraciju. Ako ste u procesu traženja posla vrlo je vjerojatno da ćete se zaposliti na radnom mjestu koje će Vam u potpunosti odgovarati.

Ljubav

Osoba iz Vaše okoline mogla bi biti idealan partner za Vas, obratite pažnju na osobe koje poznajete i ne sudite na prečac – dajte šansu nečemu što Vam se na prvu ruku neće učiniti zanimljivom opcijom. Za one koji su u vezi omjer snaga i potreba u vezi konačno će se ujednačiti.

Financije

Prihodi i rashodi konačno će se ujednačiti. Karta nagovješćuje značajno bolju financijsku situaciju, no morat ćete obratiti panju da je takvom i održite.

Zdravlje

Vaše je zdravstveno stanje bolje od onog čega se pribojavate. Obratite pozornost da pridajete dovoljno važnosti duhu, tijelu i umu – morate te tri komponente dovesti u ravnotežu.

Duhovnost

U razdoblju ste gotovo simbiotske veze sa nekom osobom. Ta je osoba svakako pozitivna karika u Vašem životu, ali upamtite da je važno da budete “u vezi sa sobom”, budite malo sami sa sobom i sa svojim mislima.

Karta okrenuta naopako

Ovako okrenuta karta simbolizira tjeskobu, frustaciju i odgađanje. Osjećati ćete napetost zbog toga se stvari ne kreću onako kako ste zamislili, suočit ćete se sa mnogim preprekama. Poslovni planovi će biti zaustavljeni zbog propusta na koje Vi osobno niste mogli utjecati. Partnerstva koja planirate sklopiti (bilo osobna, bilo poslovna) dobro razmotrite. Obratite pažnju na vlastiti ego i ponos koji Vas koči u mnogim aktivnostima.

 
         
Ocjena: 4.5 / 5 (452 ocjena)