Značenje tarot karte Kraljica pehara

Značenje tarot karte Kraljica peharaKraljica pehara simbolizira duhovnost, znanje, mudrost, mističnost, tajanstvenost, intuiciju i darežljivost.. Ona je spremna rasvijetliti Vam stvari koje Vi inače ne vidite kako bi Vam pomogla u donošenju ispravnih odluka.Karta Kraljice pehara šalje Vam signale da se pouzdate u svoje osjećaje, da vjerujete intuiciji, prepoznate svoje talente, potencijale i beskonačne mogućnosti koje su skrivene u Vama. Slušajte srce, nemojte toliko ustrajati na logičkom i racionalnom pristupu.

Posao

Nova, zanimljiva prilika pokucati će Vam na vrata, obavezno ju prihvatite jer je to posao koji će biti od ključne važnosti za Vašu poslovnu budućnost. Ne obazirite se na ogovaranja na radnom mjestu, nemojte u njima sudjelovati. Obratite pažnju na žensku osobu svijetlo obojane kosa koja će Vam biti od velike pomoći – nemojte se oglušiti na njene savjete jer ima mnogo veću moć nego što Vi mislite.

Ljubav

Ako ste žena biti ćete neodoljivi suprotnom spolu, obasipat će Vas pažnjom i laskanjem. Budite na oprezu kako Vam onaj pravi ne bi izmakao. Kada se pojavi karta Kraljice pehara znači da ste se previše zanijeli u koketiranja i možda promiskuitetno ponašanje. Podignite ručnu kočnicu.

Financije

Na financijskom planu stojite solidno, vrijeme je za ulaganja. Poslušajte savijet starije ženske osobe i sigurno će Vam se investicija umnogostručiti.

Zdravlje

Ako imate zdravstvenih problema i potrebno je podvrgnuti se liječenju svakako potražite drugo mišljenje. Razmotrite različite pristupe liječenja.

Duhovnost

Dobivati ćete mnogo različitih poruka sa više različitih mjesta, savjetujte se sa osobama od povjerenja.Vaša ženska strana je zastupljena pa ste zbog toga otvoreni u primanju energije i poruka sa svih strana. To ne znači ništa loše, uz pomoć “osigurača” biti ćete na putu rasta i razvoja.

Karta okrenuta naopako

Karta ovako okrenuta simbolizira konflikt, zanemarivanje vlastitih emocija i unutarnjeg glasa, pristajanje na stvari koje nisu za Vas pozitivne. Kraljica pehara upozorava Vas da se morate uhvatiti u koštac sa vlastitim nerazjašnjenim emocijama kako bi nastavili normalno funkcionirati. Savjetuje Vam da obratite pažnju na što pristajete; ukoliko pristanete na nešto što nije dobro za Vas posljedice bi mogle biti prilično značajne. Pripazite kako Vam se u vezi ne bi dogodila nevjera. Biti ćete izloženi ogovaranjima koje potiče ženska osoba iz bliže okoline.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
         
Ocjena: 4.5 / 5 (605 ocjena)