Značenje tarot karte Petica mačeva

Značenje tarot karte Petica mačevaPetica mačeva simbolizira manjak osjećaja za druge, konflikte, egoizam, sebičnost i neprijateljsku atmosferu. Ova Vas karta upozorava na brojne sukobe u koje ćete biti uključeni i savjetuje Vam da promislite što govorite i da držite ego po strani kako bi te iste situacije bile lakše rješive. Ne upušajte se u razgovore koji su ispod Vašeg nivoa jer ćete izići bez energije i snage koja Vam je itekako potrebna.

Posao

Karta Vas upozorava na to da ste sam sebi najveći neprijatelj. Promjene za koje mislite da trebaju Vašem radnom mjestu nisu promjene koje i drugi smatraju nužnima. Čak i ako se desi neka nepravda nemojte gubiti kontrolu, pripazite na ponašanje jer bi mogli steći negativne bodove koji bi mogli postati razlogom otkaza.

Ljubav

Sukobi sa partnerom su neizbježni. Pripazite da u svakom trenu budete svjesni što želite i sigurni u to da se tim putem i krećete. Ljubavna veza nije borba dvaju ega.

Financije

Obzirom da Vam financijska situacija nije bajna nemojte se ustručavati tražiti pomoć. Razmislite imate li nekih stvari koje bi mogli prodati i na taj način stvoriti plus na bankovnom računu. Nemojte odustati od pozitivnog stava jer je situacija daleko od nerješive.

Duhovnost

Petica mačeva Vas opominje na to da odgovori do kojih ste došli nakon godina traženja su samo Vaši odgovori – nemojte ih nametati drugima niti od njih tražiti da se prilagode Vašem kalupu i Vašim načinima. Ova karta može značiti i nagli prekid u duhovnom miru – ako se to dogodi nemojte očajavati – novi odgovori će Vam se sami nametnuti.

Karta okrenuta naopako

Ovako okrenuta Petica mačeva simbolizira ogovaranja, širenje neistine, podmetanja i pasivnu agresiju. Moguće je da budete izloženi zlostavljanju na radnom mjestu ili pak podvalama od strane kolega – pažljivo se zapitajte tko je osoba na koju se možete osloniti i kojoj situaciju možete izložiti i na taj ćete način biti zaštićeni. Sačuvajte svoj unutarnji mir.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
         
Ocjena: 4.8 / 5 (297 ocjena)