Značenje tarot karte Pustinjak

Značenje tarot karte PustinjakPustinjak predstavlja duhovnost, svjesnost, samoću, predanost cilju i spremnost na dijeljenje znanja s drugima. Simbolizira točku puta u kojoj tuđa pomoć više nije niti moguća niti potrebna, vrijeme kada se treba osloniti na vlastita iskustva, znanja i snagu. Ova karta ukazuje da ste ušli u fazu potrebe za razumijevanjem i istinom te da Vam vanjski svijet priječi put spoznaje. Nemojte bježati od potrebe za samoćom i izolacijom.

Posao

U kontekstu posla ova karta govori da se nalazite blizu točke u kojoj će se posao razvijati bez posebno uloženog napora. Potrudite se da budete dobro organizirani, produktivnost će lako krenuti.

Ljubav

Vrijeme je kada Vam ljubavni odnos nije prioritet, moguće je da se ponovno pojavi stara ljubav, no preispitajte dobro svoje želje i potrebe. Ukoliko ste u vezi dobro će Vam doći faza mirovanja i neopterećenosti odnosom.

Financije

Nije vrijeme za ulaganja i igre na sreću. Ostavite to za neko drugo razdoblje.

Zdravlje

Pripazite na znakove koje Vam tijelo šalje; zdravstveni problemi koje osjećate odraz su Vašeg psihičkog stanja.

Duhovnost

Nemojte bježati od potrebe za samoćom i izolacijom, omogućite si samoću. Nakon ovog razdoblja čeka Vas period druženja s ljudima i njegovanje socijalnih kontakata.

Karta okrenuta naopako

Upozorava da će vrijeme koje slijedi biti ispunjeno osjećajima odbačenosti, usamljenosti, bespomoćnosti i nesvrhovitosti. U ovom trenutku samoća i izolacija predstavljaju nešto što bi pod svaku cijenu trebali izbjegavati. Sami ćete sebi biti najveći neprijatelj. Vrlo je važno da poslušate dobronamjerni savjet osobe kojoj je stalo do Vas.

 
         
Ocjena: 4.9 / 5 (374 ocjena)