Značenje tarot karte Sedmica mačeva

Značenje tarot karte Sedmica mačevaSedmica mačeva simbolizira potrebu za kontrolom, prevaru, selidbu i zaobilaženje etičkih normi. Ako Vam se čini da Vas netko promatra iz prikrajka, to je vjerojatno tako i vjerujte svom instinktu. Budite na oprezu jer će svaka Vaša pogreška imati gledaoca. Moguće je da ćete Vi osjetiti potrebu da nekoga kontrolirate i na taj mu način oduzimate slobodu – zaustavite taj impuls i nemojte dopustiti da se oduzme kontroli.

Posao

Na radnom mjestu biti ćete izloženi stalnoj kontroli od strane poslodavca – posao odrađujte savjesno i pažljivo, nemojte da Vam štogod promakne. Ne upuštajte se u poslovanje tvrtke niti u politiku iste. Ako tražite posao dobro se raspitajte može li Vam netko od bivših zaposlenika dati informacije koje bi Vam mogle biti od koristi.

Ljubav

Zapamtite da je povjerenje jedna od najvažnijih stvari u vezi. Ako imate sumnje koje Vas progone, skupite hrabrost i strpljenje i popričajte o tome sa partnerom. Pasivno agresivni način koji ste odabrali kao način suočavanja sa problemom samo pogoršava situaciju.

Financije

Kada se pojavi Sedmica mačeva ona jasno poručuje da nije vrijeme za kockanje niti za rizična ulaganja. Pozajmica o kojoj razmišljate također nije dobra ideja. Iako sa novcem stojite solidno, pokušajte živjeti što skromnije jer ova karta označava period u kojem nemate baš racionalan odnos spram novca.

Zdravlje

Okrenite se alternativnoj medicini i prirodnom načinu liječenja. Previše ste fokusirani na invazivne metode koje ne rješavaju bit problema. Alternativnim pristupom moći ćete otkriti pravi uzrok poteškoća koje imate i sa kojima se već neko vrijeme borite.

Duhovnost

Biti ćete u kontaktu sa nekim novim pristupom i pokretom koji od svojih sljedbenika traži novac kao znak pripadnosti – nemojte nasjesti na te trikove. Pripazite na osobe iz Vaše okoline koje Vas nagovaraju na neki novi religijski pristup jer namjere nisu onakve kakvima se na prvi pogled čine.

Karta okrenuta naopako

Ovako okrenuta karta Sedmice mačeva simbolizira lijenost, neodlučnost, isprike i zanemarivanje upozorenja. Nečija isprika za štetu koja Vam je nanešena uskoro će doći do Vas, imajte zrno sumnje i odstojanja prilikom izricanja iste. Ako Vam je neka stvar nedavno bila otuđena, uskoro će Vam biti i vraćena. Karta Vam ukazuje na lijenost i pasivnost te Vas opominje da se othrvate tim manama.

 
 
 
 
 
 
 
 
         
Ocjena: 4.9 / 5 (450 ocjena)