Značenje tarot karte Smrt

Značenje tarot karte SmrtOva karta izaziva strah i nevjericu što uopće ne bi trebao biti slučaj; karta Smrti uopće ne predstavlja tjelesnu smrt već simbolizira završetak odnosa, određene životne faze. Karta naglašava činjenicu da je završetak znak novog početka i otvaranja novih perspektiva i mogućnosti. Važno je u ovom razdoblju biti hrabar i odvažiti se na nove izazove koji će uvelike doprinijeti boljoj kvaliteti života.

Posao

Ukoliko ste nezadovoljni situacijom na poslu, smatrate da ste potplaćeni a ipak radite taj posao zbog sigurnosti prihoda te je vjerojatno da ćete otkaz dobiti, razmislite ne bi li radije sami dali otkaz. Ne bojte se promjene jer Vas čeka posao na kojem ćete biti mnogo zadovoljniji nego što ste sada.

Ljubav

Uhvatite se u koštac s problemima koje imate u vezi, pokušajte ih razriješiti. Imajte na umu da nisu svi problemi rješivi, nemojte se bojati ostati sami. Razlog za ostanak u vezi koja je loša nije niti strah od samoće niti strah od nepoznatog.

Financije

Ne izbjegavajte suočavanje s realnošću. Situacija na financijskom planu nije bajna, ali je došlo vrijeme da se suočite s problemom kako biste ga mogli riješiti. Ne ustručavajte se u traženju pomoći prijatelja.

Zdravlje

Izbjegavajte alkohol i stres. Osigurajte si mnogo sna i odmora. Nemojte ignorirati znakove koje Vam tijelo šalje. Posjetite liječnika.

Duhovnost

Ne odupirite se promjeni, dozvolite si da osjetite i tugu i ljutnju, ali nemojte dopustiti da Vas preuzme. Nemojte potiskivati emocije, ali nemojte dozvoliti niti da ovladaju Vama.

Karta okrenuta naopako

Ovako okrenuta karta simbolizira strah od promjene, strah od budućnosti, osjećaj tuge i apatije. Bojite se poduzeti bilo kakvu promjenu u životu jer se bojite nepoznatog. Razmišljate u poznatim i davno naučenim okvirima što Vas nikako ne dovodi do napretka i željenih dostignuća. Karta Vam savjetuje da se potrudite i da promijenite način razmišljanja jer ste ovako teški samom sebi i bliskim ljudima. Pripazite da zbog mentalne i duhovne tromosti ne izgubite partnera.

 
 
         
Ocjena: 4.5 / 5 (290 ocjena)