Značenje tarot karte Sunce

Značenje tarot karte SunceSunce simbolizira nadu, izlječenje, oporavak, zabavu i uspjeh. Nagovještava da dolazi vrijeme kada se čuda dešavaju. Sve što ćete raditi, raditi ćete sa veseljem i lakoćom. Privlačiti ćete mnoge svojom pozitivnom energijom i toplinom. Ovo je vrijeme kada ćete se osjećati slobodnije nego ikad prije i zbog toga Vam karta savjetuje da odete na putovanje, da otvorite mogićnosti za nova iskustva. Izlazite, zabavljajte se ali nemojte nipošto izgubiti mjeru u trošenju novca.

Posao

Ova karta signalizira napredak na poslu i kada ga ne očekujete, ako tražite posao isto tako će Vam ponuda doći na sasvim neočekivanom mjestu u isto tako neočekivano vrijeme. Unatoč dobroj poslovnoj situaciji pripazite na vlastiti ego, zauzdajte ga.

Ljubav

Slijedi Vam razdoblje u kojem ćete i Vi i Vaš partner imati veliku potrebu za vlastitom slobodom i vremenom, no to ne znači da nećete biti bliski. Nije vrijeme da budete ugroženi i nesigurni. Opustite se i uživajte u vlastitom raspoloženju.

Financije

Ako očekujete neki priljev novca o kojem odlučuje treća osoba, budite sigurni da će ubrzo stići i to u Vašu korist. Sa financijama ćete stajati bolje nego do sada, ali pripremite se na neplanirani trošak.

Zdravlje

Vaše će zdravlje biti jednako kao i Vaše raspoloženje, dakle više nego dobro.

Duhovnost

U ovom ćete razdoblju spoznavati istine o sebi i vlastitoj okolini, bolje ćete razumijevati odnose koje imate sa drugim ljudima. Kada uvidite koliko je sve što Vas okružuje i sve što trebate činiti jednostavno osjećaj slobode će Vas naprosto preplaviti. Podijelite svoja znanja i iskustva sa drugim ljudima.

Karta okrenuta naopako

Simbolizira pesimizam, usamljenost, depresiju i tugu, odgađanja. Upozorava Vas da bi se mogli pojaviti problemi u braku ili sa djecom, ali ništa veći od onih koje otvorena komunikacija neće riješiti. Glavni razlog svih poteškoća u ovom razdoblju leži u vašem egocentričnom i pesimističnom raspoloženju. Na radnom mjestu ćete napredovati iako ne onoliko koliko to očekujete; preispitajte jesu li Vaša očekivanja realna i na čemu su ona bazirana.

 
         
Ocjena: 4.9 / 5 (561 ocjena)