Značenje tarot karte Trojka pehara

Značenje tarot karte Trojka peharaTrojka pehara simbolizira nadu, izlječenje, oporavak, zabavu i uspjeh. Označava vrijeme kada se čuda dešavaju. Sve što ćete raditi, raditi ćete sa veseljem i lakoćom. Slijedi Vam razdoblje slavlja, zabave i početaka.Ovo je vrijeme kada ćete se osjećati slobodnije nego ikad prije i zbog toga Vam karta savjetuje da odete na putovanje, da otvorite mogućnosti za nova iskustva. Izlazite, zabavljajte se ali nemojte nipošto izgubiti mjeru u trošenju novca.

Posao

Ova karta signalizira napredak na poslu i kada ga ne očekujete, ako tražite posao isto tako će Vam ponuda doći na sasvim neočekivanom mjestu u isto tako neočekivano vrijeme. Već ste iscrpljeni traženjem posla, ali nikako ne odustajte!

Ljubav

Slijedi Vam razdoblje u kojem ćete imati potrebu za vlastitom slobodom i vremenom, no to ne znači da nećete biti bliski sa voljenom osobom. Nije vrijeme da budete ugroženi i nesigurni. Opustite se i uživajte u vlastitom raspoloženju. Ako niste u vezi izgledno je da ćete obnoviti neku bivšu ljubav.

Financije

Sa financijama ćete stajati bolje nego do sada, ali pripremite se na neplanirani trošak. Ovo je razdoblje u kojem morate obratiti pažnju na ovaj aspekt.

Zdravlje

Razmislite na koje načine možete poboljšati vlastito zdravlje – prehranom, tjelovježbom, opuštanjem…Što god ste utvrdili da Vam godi počnite primjenjivati jer sve što sada uložite u zdravlje višestruko će Vam se isplatiti..

Duhovnost

U ovom ćete razdoblju spoznavati istine o sebi i vlastitoj okolini, bolje ćete razumijevati odnose koje imate sa drugim ljudima. Kada uvidite koliko je sve što Vas okružuje i sve što trebate činiti jednostavno osjećaj slobode će Vas naprosto preplaviti. Podijelite svoja znanja i iskustva sa drugim ljudima. Nemojte oklijevati u prihvaćanju duhovnog učitelja.

Karta okrenuta naopako

Simbolizira pesimizam, usamljenost, depresiju i tugu, odgađanja, ovisničko ponašanje i nevjeru. Upozorava Vas da bi se mogli razviti problemi u braku i obitelji, ali ništa veći od onih koje otvorena komunikacija neće riješiti. Glavni razlog svih poteškoća u ovom razdoblju leži u vašem egocentričnom i pesimističnom stavu. Na radnom mjestu ćete napredovati iako ne onoliko koliko to očekujete; preispitajte jesu li Vaša očekivanja realna i koliko svojim radom i predanošću zaista zaslužujete.

         
Ocjena: 4.8 / 5 (507 ocjena)