Značenje tarot karte Trojka štapova

Značenje tarot karte Trojka štapovaOva karta simbolizira suradnju, oprez, napredak i ekspanziju, nagradu i pripremu. Ako Vam se pojavi Trojka štapova ukazuje na dobar razvoj financijske situacije. Nakon svih poteškoća na koje ste nailazili konačno ćete postići vrlo velik uspjeh.

Posao

Kad god se ova karta pojavi u kontekstu posla ona uvijek ukazuje na iznimno uspješno razdoblje koje je obilježeno velikim priznanjima, napredovanjem, širenjem posla. Budite ponosni na rješenja koja nudite i sam Vaš nastup koji pokazujete na radnom mjestu. Budite ponosni na sebe i nemojte se bojati to isto i pokazati. Ako ste u fazi traženja posla Trojka štapova ukazuje na radno mjesto sa kojim ćete biti prilično zadovoljni.

Ljubav

Situacija na ljubavnom planu biti će jako dobra i romantična ako ste u vezi u kojoj Vas partner doživljava jednakim sebi. Ako slučaj nije takav, vrlo je vjerojatno da ćete prekinuti vezu i krenuti dalje. Osoba koju ste nedavno upoznali gaji vrlo snažne emocije prema Vama. Ukoliko niste u vezi razmislite jeste li ste posvetili karijeri u tolikoj mjeri da ona ometa Vaš socijalni život, a time i mogućnost da nekoga upoznate.

Financije

Budite oprezni i nemojte precijeniti vlastitu financijsku situaciju. Stavite nešto novca sa strane, ali udijelite dio onoga što imate potrebitima.

Zdravlje

Trojka štapova u kontekstu zdravlja pokazatelj je da ste u izvrsnoj formi. Ako se borite sa nekim zdravstvenim problemom okrenite se prirodnim proizvodima i prirodnom načinu liječenja.

Duhovnost

Nemojte zazirati od novih informacija i promjena. U fazi ste manjka duhovne zrelosti, pa obratite pažnju na to da Vam se duhovni pogledi i smjer razvoja mijenjaju.

Karta okrenuta naopako

Ovako okrenuta karta simbolizira sukob, odgađanje i nerealna očekivanja. Ovako okrenuta karta ukazuje na činjenicu da ciljevi koje ste si postavili nisu dostižni niti realni. Unesite malo skromnosti i objektivno ocijenite svoje mogućnosti. Razmislite jeste li učinili propuste na poslovnom planu jer bi oni mogli rezultirati sukobima sa kolegama i nadređenima. Ukoliko uđete u sukob, učinite sve što je u Vašoj moći da odnos bude popravljiv jer je važan za Vašu budućnost. Pokušajte se odhrvati tjeskobi koja Vas nagriza.

 
         
Ocjena: 4.6 / 5 (403 ocjena)