Gemini tarot – kontakt, broj telefona, tarot majstori

Gemini tarot - kontakt, broj telefona, tarot majstori

Gemini tarot, proricanje budućnosti uz pomoć tarot majstora

Radoznalost za budućnost je urođena u svima nama, no samo rijetki posjeduju dar njenog predviđanja. Proricanje sudbine ili budućnosti nas može pripremiti ne samo na svakodnevne izazove, već nam može pomoći da se pripremimo za sve ono što nam život donosi. I dok mnogi tvrde kako je naša sudbina zapisna u zvijezdama, ono ne znači da se mi ne možemo na nju pripremiti. Gemini tarot navodi kako uz pomoć proricanja budućnosti možemo saznati sve što nas zanima. Kada tarot majstori spominju proricanje budućnosti, oni misle na odgovore koji vam mogu pomoći u vašim pitanjima.

Ukoliko se proricanje budućnosti vrši uz pomoć tarota, tada je bitno postaviti direktno i jednostavno pitanje. Poželjno je da osoba iza pitanja krije određenu emociju koja će ukazati na želju za odgovorom, a tarot majstor će uz pomoć energije otvoriti kartu ili više njih za odgovor. Karte će nekada dati jednostavne odgovore poput DA ili NE, a ponekad će biti potrebno otvoriti više karata koje će se nadovezivati u punijem odgovoru. Gemini tarot majstori mogu analizirati vašu prošlost, sadašnjost i budućnost i jasno vam pružiti uvid u vaš život kako bi izbjegli nepotrebne pogreške.

Gemini tarot, astrološke metode predviđanja budućnosti

Astrolozima su na raspolaganju 4 metode koje im pomažu u određivanju budućnosti – Solarni i lunarni povratak, progresije i sekundarne direkcije, horarna astrologija i tranziti. Navedene prediktivne metode postoje stoljećima, i pomažu u predviđanju ljubavi, odnosa, posla, zdravlja, i pomažu u utvrđivanju pozitivnih i negativnih okolnosti. Da bi se prediktivne mjere ostvarile, astrologu je potreban datum rođenja osobe na temelju kojeg se izrađuje natalna karta. Gemini tarot majstori uz pomoć natalne karte mogu vidjeti vaš ispisani život.

Natalna karta će sadržavati detaljan položaj svih znakova, planeta i astroloških kuća u vrijeme kada ste se rodili. U detaljnijem opisu, ona daje potpuni opis vašeg karaktera, donosi sve preokrete u sudbini i prikazuje sve vaše osobne izazove. Natalna karta se naziva i natalnim horoskopom i riječ je o astrološkom dijagramu koji jasno predstavlja položaj Sunca i Mjeseca, ostalih planeta, astroloških aspekata i drugih pojava koje su se dogodila na vrijeme vašeg rođenja. Gemini tarot nas uči kako se horoskop u svojoj uobičajenoj upotrebi odnosi na interpretaciju astrologa, a ono se obično temelji na Sunčevom znaku, točnije na položaju sunca pri rođenju osobe.

Gemini tarot, otkrijte svoju budućnost

Iako proricanje budućnosti na prvu zvuči veoma zanimljivo, mnogi misle kako je riječ o prijevari ili nečem okultnom. Proricanje budućnosti je danas uobičajena praksa u svijetu, a sve u cilju kako bi si poboljšali život. Gemini tarot majstori su stručnjaci u području tarota, i u svega par minuta vremena vam mogu dati potrebne odgovore. Tko su zapravo tarot majstori? Tarot majstori su osobe koje znaju čitati tarot karte, i na neki način su vidoviti. Uz pomoć vašeg pitanja tarot majstor osjeti vašu emociju i otvara karte koje daju odgovor.

Svaka tarot karta ima svoje određeno značenje i simboliku, što je potrebno prepoznati pri otvaranju kako bi se dao odgovarajuć odgovor. Gemini tarot majstori vam mogu pomoći na više načina. Osim proricanja budućnosti i odgovaranja na pitanja, oni vam također mogu pomoći pri davanju određenih smjernica koje se tiču vašeg ponašanja i emocionalnog stanja. Tarot se opisuje kao prijenos astralne energije, točnije Univerzum vam nudi uvid u određeni dio života koji vas zanima. Prije želje za tarotom morate znati kako istinski želite odgovore i kako je riječ o moćnom alatu koji će vam dati potrebne odgovore.

         
Ocjena: 4.9 / 5 (291 ocjena)