Kako postati astrolog

Kako postati astrolog

Astrolog u poretku zvijezda na nebu vidi vašu sudbinu

Astroprognoze za zemlju i njezine stanovnike jesu pravi dijalog sa zvijezdama, a u kršćanskoj religioznoj tradiciji su tri kralja za zvijezdom stigli do Betlehema, da se poklone novorođenom Kralju svijeta. Sve se više vjeruje da su tri kralja bili tri maga, tri astrologa koji su točno izračunali trenutak i mjesto rođenja djeteta Isusa. Astrolog u poretku zvijezda na nebu vidi vašu sudbinu, kao i sve sudbinske događaje na zemlji koji imaju utjecaj na cijeli svijet.

Intrigantno je to da je sudbina čovjeka i sudbina svijeta zapisana na vidljivom dijelu neba i objašnjava utjecaje planeta na čovjeka i sav život na zemlji. Astrolog je korespondent između zvijezda i ljudi, a ako je sve zapisano u zvijezdama u trenutku vašeg rođenja, astroprognoza ili točnije vaš osobni horoskop (natalna karta) može biti dobar orijentir u vašem životu. Na zara tarot astrolozi imaju pune ruke posla da bi objasnili zašto vam se što događa i dokle će to trajati.

Astrolog vidi vaš psihološki profil i vaš karakter

Nemojte se čuditi ako vam se čini da dok čitate dnevne, tjedne, mjesečne i godišnje horoskope za svoj astrološki znak, izgleda kao da se obraćaju baš vama, onako, direktno, jer i obraćaju se baš vama. Vaš astrolog vidi vaš psihološki profil i vaš karakter samo na temelju datuma rođenja. Osobni horoskop (natalna karta) je još precizniji i detaljniji, pokaže i vaše talente, afinitete, uspjehe i neuspjehe i što će vas blokirati, a što poticati i gurati naprijed.

Astrolog kod izrade osobnog horoskopa (natalne karte) pazi na svaki detalj, tako da ćete saznati i stvari koje se još nisu manifestirale i dogodile u vašem životu. Astroprognoza funkcionira poput ogledala koje čak pomalo nemilosrdno pokazuje vas i vašu stvarnost onakvima kakve jesu, a ne onakve kakve želite. Tako je to s ogledalima, nemaju vlastitog sadržaja i u svijet šalju uvijek sliku onoga što se nađe pred njima, ako je u ogledalu vaš život i vidjet ćete ga.

Astrolog može biti vaš ljubavni, poslovni ili obiteljski savjetnik

Astrologija se u 20 – om stoljeću jako etablirala i nametnula se prije svega točnim prognozama, a astrološki studij se također proširio i postao vrlo zahtjevan. Uz to astrološke podjele i specifikacije su još više pojačale interes za nju. Naime, astrolog može biti vaš ljubavni, poslovni ili obiteljski savjetnik, zapravo može dati odgovore na bilo koje vaše pitanje, a točno prognozira i sve vama važne događaje i sve to prateći sliku neba u trenutku događanja.

Usporedna astrologija će vam dati astroprognoze za vaše partnerske odnose, najpovoljnije datume za vjenčanje, začeće, poslovna astrologija može precizno skenirati vašu poslovnu karijeru i nove poduhvate, a obiteljske prognoze uključuju sve članove obitelji. Astrolog može odrediti povoljna razdoblja za nove ljubavi, povoljne faze za poslovna ulaganja i najpovoljniji trenutak za obiteljsko okupljanje, što je jako važno ako vam je obitelj posvađana, a želite smiriti tenzije i vratiti obiteljsku slogu i harmoniju, sve se može uspješno i točno prognozirati.

         
Ocjena: 4.5 / 5 (396 ocjena)