Biserka

Unesite kod 71

Tarot savjetnik je slobodan

Tarot savjetnik je zauzet

Tarot savjetnik trenutno ne radi

Broj telefona: 064/500-000
tel:0,46€ - mob:0,63€ min

O savjetniku:

Tarot se kroz moju dugogodišnju praksu pokazao kao savršen alat za dobivanje brzih i pouzdanih odgovora. Kao dugogodišnji predavač trener u različitim poslovnim školama uočila sam da ako imam podatke o datumu rođenja polaznika, spojem astrologije, numerologije i kartama tarota, vrlo brzo mogu detektirati tko su polaznici, s čim, ili s kim ću se suočiti u dvorani. Bila je to neprocjenjiva pomoć prilikom pripreme za seminar. Ako bi imala samo ime i prezime mogla sam o sudioniku treninga pitati tarot.
BRZO EFIKASNO I JEDNOSTAVNO!
Ponašanja, nade i želje mojih sudionika bili su tu. Sve to prije samog početka seminara. Krenula sam u istraživanje, imam alat za detektiranje problema, ali i veliki upitnik, kako pomoći osobi da promjeni neke stvari da bi joj život bio lakši. Tip sam osobe koja ako detektira problem, donosi i rješenje. Doslovno sam lutala svijetom tražeći odgovore. A kad tražite,onda i nađete.
Drugi izbor bili su seminari NLP-a (neurolingvističko programiranje). Ja sam NLP-E NAZVALA PRAKTIČNOM GRANOM PSIHOLOGIJE. To je" Alat " koji doslovno može promijeniti nečiji život. Ubrzo sam na seminaru shvatila da zapravo sve to imam u sebi ali bez reda, nabacano i neiskorišteno. Rečenica "Nemoj misliti tako, misli ovako", upalila je sve lampice u mojoj glavi, jer sve i je u njoj.
BRZO,EFIKASNO I JEDNOSTAVNO!
TAROT "SVJETLOST DUŠE" odabrala sam za svoj rad zbog jednostavnosti, efikasnosti i brzog dobivanja željenog ili neželjenog odgovora.
NLP-e zbog brzog, efikasnog i jednostavnog načina kako od problema napraviti motivaciju za rješenje.
Riješiti probleme brzo, efikasno i jednostavno san je velike većine ljudi! U tome vam mogu pomoći!
Želim vam svako dobro!

Tehnike: TAROT, PSIHOLOŠKI RAZGOVORI