Di (Dijana)

Unesite kod 67

Tarot savjetnik je slobodan

Tarot savjetnik je zauzet

Tarot savjetnik trenutno ne radi

Broj telefona: 064/500-000
tel:0,46€ - mob:0,63€ min

O savjetniku:

Bavim se proučavanjem astrologije od svoje rane mladosti i za sobom imam blizu 30 godina iskustva. I dalje svakog dana učim i nadograđujem svoje znanje kroz nove tehnike, nova saznanja iz astrologije, numerologije te tarota. U svom radu koristim natalnu astrologiju, horarnu astrologiju, sinastriju – astrologija partnerskih odnosa, kako bi vas precizno savjetovala što i kako postupati po pitanju vaših ljubavnih, obiteljskih, poslovnih i prijateljskih odnosa. Kada dođe do nesuglasica pronaći ćemo uzroke problema, a uz moju pomoć i savjete riješit ćete ih i tako ostvariti harmoničnu i kvalitetnu vezu, brak, odnosno kako te s kojim partnerom je to ostvarivo.
Također u svom radu koristim se i elekcijskom astrologijom, karmičkom astrologijom. Izračunavam numerološke kodove i volim da postavim konkretno pitanje tarotu, kako bi moji odgovori i savjeti bili maksimalno precizni i jasni.
Poznavajući sve ove vještine i tehnike, mogu samo jedno reći - Svemir komunicira s nama, a na nama astrolozima, numerolozima i tarot tumačima je da taj jezik simbola prevedemo i pomognemo svima kojima pomoć treba.
Ne čekajte nazovite i dopustite da vam pomognem.

Tehnike: ASTROLOGIJA, NUMERLOGIJA, TAROT