Luka Babić

Unesite kod 44

Tarot savjetnik je slobodan

Tarot savjetnik je zauzet

Tarot savjetnik trenutno ne radi

Broj telefona: 064/500-000
tel:0,46€ - mob:0,63€ min

O savjetniku:

Ja sam Luka Babić, ljudskim dušama i sudbinom bavim se gotovo oduvijek. Još kao dijete pokazivao sam izuzetan interes za ezoteriju.
Sa samo sedam godina na poklon sam dobio svoje prve Ciganske karte s kojima sam krenuo istraživati sadašnjost, prošlost i budućnost. Već tada sam intuitivno dolazio do raznoraznih odgovora, no znao sam da mi još nešto ,,nedostaje". To što je nedostajalo bilo je poznavanje brojeva, ljudskih datuma rođenja i sudbinskih točaka koje su u njemu zapisane. Učenjem tarota obuhvatio sam sve što mi je trebalo. Budući da je tarot satkan od astrologije i numerologije, i one su tehnike kojima se bavim, pogotovo numerologijom, no prvenstveno se smatram tarot tumačem. U kratkom vremenu stekao sam velik broj klijenata, redovno pišem za Astral, a ove godine dobio sam i nagradu Balkan Awards za rad i djelo u tarotu te priznanje za najmlađeg numerologa na Balkanu.Stara izreka govori o tome kako slika govori više od tisuću riječi, a tarot je živi primjer upravo toga. Nije slučajno da neki tumači tarot zovu knjigu ljudskog života. Jer ova prava mala knjiga od 78 stranica, opisuje apsolutno sve što je moguće u ljudskom životu, od samog rođenja do smrti.
Ovaj vrhunski alat osvjetljava sve što vam je zamračeno i nejasno, može vam u potpunosti razjasniti, pojasniti i pojednostaviti neriješene situacije iz prošlosti, ali i simulirati moguć ishod situacije u budućnosti. Također kada ste pod stresom, razgovor s tarot tumačem i tarotom može vam pomoći da posložite i organizirate svoje misli, te samim time sami možete doći do određenih odgovora.

Tehnike: TAROT, NUMEROLOGIJA