Maja Eva

Unesite kod 88

Tarot savjetnik je slobodan

Tarot savjetnik je zauzet

Tarot savjetnik trenutno ne radi

Broj telefona: 064/500-000
tel:0,46€ - mob:0,63€ min

O savjetniku:

Maja Eva: astrologija i numerologija
Astrologija ima mnogo definicija, ali ju najčešće nazivaju naukom o zvijezdama. „Moderna“ astrologija kojom se ja bavim uz odgovore nudi i analiziranje psihološke jezgre pojedinca, kako biste shvatili svoje „ja“. Astrologija će vam pomoći da shvatite kakvu si sudbinu sami određujete zahvaljujući vašim djelima, navikama i karakterom.
Astrološke tehnike kojima se bavim su sljedeće:
1. Natalna i progresivna astrologija i astromedicina
2. Usporedna astrologija
3. Karmička astrologija
Natalna astrologija u kombinaciji s tranzitima i progresijom odgovara na pitanja što će se desiti u vašem životu i kada. Pomoću nje otkrivaju se odgovori na pitanja kao što su: karijera, ljubav, talent, tajni ili javni neprijatelji, sudski procesi, obiteljski odnosi, nasljedstvo, novac, bolesti, imate li sreće na igrama na sreću, obrazovanje ili putovanja. Vaša natalna karta pomoći će vam da uštedite trud kako biste ulagati energiju, novac ili vrijeme u nešto što vam ne donosi nikakvu korist. Astromedicina je jedna od najzahtjevnijih tehnika jer ulazi i u najsitnije detalje našega tijela. Pomoću nje možete bolje razumjeti genetiku i nasljedne bolesti.
Usporedna astrologija (sinastrija, kompozit) bavi se tumačenjem odnosa dvije osobe. Ona je vrlo popularna iz razloga što je ona sredstvo pomoću kojeg astrolog daje odgovore na pitanje poput: Jeste li kompatibilni s partnerom? Hoćete li s tom osobom ostvariti brak? Jeste li izabrali dobrog poslovnog partnera? Hoćete li se pomiriti sa članovima obitelji?
Karmička astrologija je najkompleksnija grana astrologije jer svaka osoba već kao dijete postavlja karmičko pitanje: „Zašto se to dešava baš meni?“ Ona se odnosi na načelo uzročnosti ili na zakon djela i posljedica („kako siješ, tako žanješ“). Karmička astrologija opisuje prethodne živote osobe i odgovara na pitanje zašto ste zaslužili ovakav život kakav živite.
Numerolozi već stoljećima vjeruju kako svaki broj utječe na našu sudbinu. Moje područje je zapadna ili pitagorejska numerologija. Kao školovani numerolog, završila sam u Republici Hrvatskoj osnovne i napredne tečajeve i napisala prvi udžbenik o numerologiji.
Numerološke tehnike kojima se bavim:
1. Analiziranje najvažnijih kombinacija brojeva iz vaših osobnih podataka
2. Poslovna, financijska, obiteljska, karmička ili emotivna numerologija
Ukoliko niste sigurni u svoje točno vrijeme rođenja ili datum rođenja, uz astrologiju i numerologiju stojim vam na raspolaganju sa kartama koje precizno odgovaraju na pitanja: Hoću li pronaći posao u ovome mjesecu? Vratiti dug? Položiti ispit? Upoznati nekoga za ozbiljnu vezu ili brak?
Astrologija je nekad bila dostupna samo visokom plemstvu, sada je dostupna i vama putem konzultacija sa mnom na navedeni broj telefona.

Tehnike: ASTROLOGIJA, ASTROLOŠKE KARTE, SUDBINSKE KARTE