Mimi

Unesite kod 76

Tarot savjetnik je slobodan

Tarot savjetnik je zauzet

Tarot savjetnik trenutno ne radi

Obavijesti me kada savjetnik bude dostupan Dobiti ćete obavijest kada savjetnik bude dostupan

Broj telefona: 064/55-22-00
tel:3,49 - mob:4,78 kn/min

O savjetniku:

Moje područje rada su Anđeoski tarot i Arhanđeoski tarot, astrologija i čitanje usporednih partnerskih horoskopa, čitanje i energetsko čišćenje ljudske aure, rad s viskom i kristalima, kontakt s Vašim Anđelima i duhovnim vodičima.
Služim se Anđeoskim i Arhanđeoskim tarotom, kartama Anđela ljubavi, kartama Arhanđela Mihaela, kartama Arhanđela Rafaela, kartama Prošlih života, kartama Životne svrhe, kartama Anđela čuvara, kartama Duhovnih vodiča, Astrološkim kartama te Karmičkim kartama. Anđeoski i Arhanđeoski Tarot kao i ostale karte vođene od Anđela služe kao pomoć i zvijezda vodilja na životnom putu kako bi se našao najbolji i najinspirirajući odgovor za životne situacije i probleme kroz prizmu pozitivnog savjeta i nade. S Anđeoskim kartama ljubavi pokušavam naći odgovore Anđela na Vaša pitanja vezana uz ljubavne probleme i nedoumice. Pomažem Vam u komunikaciji s Vašim Anđelima čuvarima i Duhovnim vodičima kako bi svatko dobio mogućnost da dođe u kontakt s njima te našao pravi put i pozitivnu snagu za rješenje životnih problema.
U svome radu koristim se astrologijom i čitanjem usporednih horoskopa partnera kako bi našli što bolji način u rješavanju svojih ljubavnih i emocionalnih problema.
Preko dvadeset godina koristim tehniku čitanja ljudske aure i njezinih boja kao metode u pronalaženju stanja zdravstvene slike pojedinca i otkrivanja bolesti. Radim na energetskom čišćenju Vaše aure uz pomoć Anđela i Duhovnih vodiča, te kanaliziranju protoka energija u čakrama i auri. Služim se kristalima, te viskom kao medijem u pomaganju nalaženja odgovora.
Moja zadaća je da pomognem ljudima u pronalaženju sretnijeg pozitivnijeg života i stupanja u kontakt s njihovim Anđelima čuvarima kako bi svoj život živjeli u zdravlju i punini, te ujedno izvršavali što bolje svoju zadaću na životnom putu koja im je dodijeljena.
S ljubavlju Vaša
Mimi

Tehnike: ANĐEOSKI TAROT, PORUKE ANĐELA, ASTROLOGIJA, VISAK, ENERGETSKO ČIŠĆENJE AURE

         
Ocjena: 4.7 / 5 (517 ocjena)