Mimi

Unesite kod 76

Tarot savjetnik je slobodan

Tarot savjetnik je zauzet

Tarot savjetnik trenutno ne radi

Broj telefona: 064/55-22-00
tel:3,49 - mob:4,78 kn/min

O savjetniku:

Moje područje rada su Anđeoski tarot i Arhanđeoski tarot, astrologija i čitanje usporednih partnerskih horoskopa, čitanje i energetsko čišćenje ljudske aure, rad s viskom i kristalima, kontakt s Vašim Anđelima i duhovnim vodičima.
Služim se Anđeoskim i Arhanđeoskim tarotom, kartama Anđela ljubavi, kartama Arhanđela Mihaela, kartama Arhanđela Rafaela, kartama Prošlih života, kartama Životne svrhe, kartama Anđela čuvara, kartama Duhovnih vodiča, Astrološkim kartama te Karmičkim kartama. Anđeoski i Arhanđeoski Tarot kao i ostale karte vođene od Anđela služe kao pomoć i zvijezda vodilja na životnom putu kako bi se našao najbolji i najinspirirajući odgovor za životne situacije i probleme kroz prizmu pozitivnog savjeta i nade. S Anđeoskim kartama ljubavi pokušavam naći odgovore Anđela na Vaša pitanja vezana uz ljubavne probleme i nedoumice. Pomažem Vam u komunikaciji s Vašim Anđelima čuvarima i Duhovnim vodičima kako bi svatko dobio mogućnost da dođe u kontakt s njima te našao pravi put i pozitivnu snagu za rješenje životnih problema.
U svome radu koristim se astrologijom i čitanjem usporednih horoskopa partnera kako bi našli što bolji način u rješavanju svojih ljubavnih i emocionalnih problema.
Preko dvadeset godina koristim tehniku čitanja ljudske aure i njezinih boja kao metode u pronalaženju stanja zdravstvene slike pojedinca i otkrivanja bolesti. Radim na energetskom čišćenju Vaše aure uz pomoć Anđela i Duhovnih vodiča, te kanaliziranju protoka energija u čakrama i auri. Služim se kristalima, te viskom kao medijem u pomaganju nalaženja odgovora.
Moja zadaća je da pomognem ljudima u pronalaženju sretnijeg pozitivnijeg života i stupanja u kontakt s njihovim Anđelima čuvarima kako bi svoj život živjeli u zdravlju i punini, te ujedno izvršavali što bolje svoju zadaću na životnom putu koja im je dodijeljena.
S ljubavlju Vaša
Mimi

Tehnike: ANĐEOSKI TAROT, PORUKE ANĐELA, ASTROLOGIJA, VISAK, ENERGETSKO ČIŠĆENJE AURE