Minerva

Unesite kod 81

Tarot savjetnik je slobodan

Tarot savjetnik je zauzet

Tarot savjetnik trenutno ne radi

Broj telefona: 064/500-000
tel:0,46€ - mob:0,63€ min

O savjetniku:

Svatko od nas pri rođenju dobije određene darove koji nas izdvajaju od drugih - vjerujem i znam da je svatko poseban i vrijedan u svim svojim savršenostima i nesavršenostima. Ja sam dobila dar duhovnih energija koje mi pomažu osjetiti probleme drugih, da se mogu izboriti sa svakim vašim problemom i dati vam izbor rješenja za svaku vašu muku.
Uz to što sam medij, godinama sam razvijala tehnike koje mi pomažu u radu - sudbinski tarot, kristaloterapiju, bioenergiju i karmičke energije. Kroz karmu se razvijamo, učimo kako bolje shvatiti sebe i koji su naši zadaci kroz ovaj život koje moramo proći da bismo došli do viših spoznaja o sebi i svojoj okolini. Karme se ne treba bojati, karmu treba prigrliti svim srcem i nastojati što više razumjeti sve što nam se događa - jedino tako možemo pronaći svoju sreću, jedino tako možemo pronaći SEBE.
Osim što me istinski usrećuje rad s ljudima i pružanje pomoći svakome tko ju zaista želi, iznimno me raduje dobiti vašu povratnu informaciju o tome kako vam je savjet pomogao i kako je prošla određena situacija koja vas je mučila te kako vi kao vi napredujete.
Slobodno mi se obratite s punim povjerenjem.

Tehnike: SUBDNISKI TAROT, KRISTALOTERAPIJA, KARMA, KARMIČKE ENERGIJE, BIOENERGIJA