Sandra

Unesite kod 66

Tarot savjetnik je slobodan

Tarot savjetnik je zauzet

Tarot savjetnik trenutno ne radi

Broj telefona: 064/500-000
tel:0,46€ - mob:0,63€ min

O savjetniku:

Numerologija je znanost koja nam daje uvid u naše živote, određuju našu duhovnost, ocrtava naš karakter, sudbinski put i karmu. Brojevi zaista imaju veliku moć u našim životima i puno govore o nama. Kako se već dugo vremena bavim brojevima tj. datumima rođenja svaki puta u radu sa klijentima oduševi me činjenica koliko su brojevi zaista čudo! Mogu nam reći zašto nam se nešto dogodilo, zbog čega u naš život dolaze i odlaze neki ljudi, zašto nam se događaju određene situacije i gdje najviše griješimo. Isto tako nam brojevi mogu dati odgovor koji nam ljubavni partner odgovara,  jer nije nužno da nam na sudbinskom putu bude uvijek onaj „pravi“.
Imajte na umu da je ipak naša sudbina samo 1/3 onoga što nam je zapisano samim danom rođenja a sve ostalo je ipak naša slobodna volja. Mnogi su uvijek u dilemi što je to sudbina a što karma? Rekla bih da je sudbina ono što nam je dato slobodnom voljom da sami učinimo, a kada ipak pogriješimo karma nam je popravni ispit, tako da uvijek možemo ispraviti svoje greške i promašaje, sve je na nama. Nitko to ne može učiniti umjesto nas. Samim time samo svojim dobrim dijelima i ljubalju možemo tu karmu i ispraviti.
Uz numerologiju bavim se i tarotom „Svjetlost duše“ koji je odličan medij koji se koristi od pradavnina, kojeg su pokušali iskorjeniti, no međutim uspio se zadržati i ostati intrigantan do današnjih dana. Možete mi se obratiti s punim povjerenjem, bit će mi drago pomoći Vam.
Vaša Sandra

Tehnike: NUMEROLOGIJA, TAROT SVJETLOST DUŠE, PSIHOLOŠKI RAZGOVORI