Tanja Marija

Unesite kod 14

Tarot savjetnik je slobodan

Tarot savjetnik je zauzet

Tarot savjetnik trenutno ne radi

Broj telefona: 064/500-000
tel:0,46€ - mob:0,63€ min

O savjetniku:

 

Sve što postoji unutar nas reflektira se u svemu što se nalazi izvan nas. Ako smo svjesni toga, onda znamo da mijenjanjem svoje percepcije i vibracije stvaramo i mijenjamo svoju realnost. Usklađivanjem s prirodnim zakonima shvaćamo da u Svemiru postoji jedan savršen red i da slučajnosti ne postoje. Sve što nas okružuje i sve što postoji priča svoju priču i ako malo bolje promotrimo sve nosi određenu poruku i omogućuje nam da bolje upoznamo sebe i svoj unutrašnji svijet.
Tako započinje i moja potraga za simbolima, planetima i prirodnim ciklusima koji nas okružuju. Uronila sam u svijet astrologije, tarota i snova i svakim danom postajalo je sve jasnije koliko je sve međusobno povezano. Odgovori i smjernice su dolazili sami od sebe. Snovi  su sredstvo pomoću kojeg komuniciramo sa svojom dušom i jednako kao i tarot i astrologija daju nam jako puno odgovora na pitanja tko smo, što želimo te što nam je u datom trenutku potrebno. Sva ta znanja  zaokružila sam znanjem o aromaterapiji te zvukoterapiji i shvatila sam da se sve te discipline izuzetno dobro nadopunjuju.
Biljke su naše velike učiteljice i one predstavljaju poveznicu neba sa zemljom i esencijalna ulja kao sama srž biljke nude nam puno više od same dobrobiti na fizičkoj razini. Aromaterapija predstavlja cijeli alkemijski proces u kojem pomno odabranom kombinacijom ulja djelujemo i na emocionalnoj, mentalnoj i duhovnoj razini. S druge strane, zvukoterapija nam omogućuje da se na vrlo nježan i suptilan način vratimo sebi i povežemo se sa svojom iskonskom prirodom. Zvuk iz kaosa stvara red te ponovo uspostavlja harmoniju u tijelu i restrukturira svaku našu stanicu.
Ono što je moja želja i moja nit vodilja je pomoći ljudima osvijestiti taj ples energija koji se događa oko svih nas te da nauče osluškivati  i prepoznati znakove na putu da bi u potpunosti ostvarili svoj potencijal i postali najbolja moguća verzija sebe.

„Ako dodirneš nešto s velikom svjesnošću, dotaknuo si sve ostalo.“

 

Tehnike: TAROT, NATALNA I KARMIČKA ASTROLOGIJA, ASTROLOGIJA ODNOSA, ANALIZA SNOVA, AROMATERAPIJA, ZVUKOTERAPIJA