Željka Topić

Unesite kod 23

Tarot savjetnik je slobodan

Tarot savjetnik je zauzet

Tarot savjetnik trenutno ne radi

Broj telefona: 064/500-000
tel:0,46€ - mob:0,63€ min

O savjetniku:

Ja sam Željka Topić Theta iscjelitelj praktičar, mnogima poznatija kao Bijeli mag.
Rođena sam 20.01.1965. Moj prvi susret sa svjetom ezoterije bio je susret sa Sudbinskim kartama (ciganice), potom učenje Tarot karata.
Duhovni rad je spor, i tu nema žurbe, jer ništa ne dolazi preko noći, već treba vremena za razvitak i duhovni rast. Moj me susret s gospođom, koja je u bijeloj magiji bila majstorica, totalno izmijenio, ali ne samo mene nego i moj put. Prenijela mi je svoje znanje, jer potrebno je napomenuti da se bijela magija treba prenositi onim ljudima za koje smatrate da su pogodni te da će je usmjeravati k vama na pozitivan način, same izrade zaštita od tamnih, crnih energija su visoko kotirale i pomagale ljudima koji su mi se obraćali za pomoć.
Moj rad su prepoznali i mediji, samim time moj prvi intervju je izašao u Jutarnjem listu, bila sam vrlo ponosna na sebe i na ljude kojima sam pomogla. Nakon nekoliko godina duhovnog rada, dospjela sam i do televizije.
Sve je to bilo super do jednom... više nisam bila sretna, ispunjena bijelom magijom, jer sam smatrala da vam mogu ponuditi puno više.
Jedan korak prema informacijama o Thetahealingu kod mog učitelja Tomislava Gunjače, sve je izmijenio. Oduševljena, ispunjena i sretna vaša Željka je završila osam tečaja, za koje nosim i certifikate, i s ponosom vam o tome pišem.
Jasno vam je, da tu moj duhovni rast ne prestaje, već idem i dalje na druge tečajeve, da bi bila što bolja, jača, da pomažem vama, koji to očekujete od mene.
Duhovni rad, je rad, do kraja života.

Tehnike: RAZNI RITUALI, THETAHEALING, INTEGRATION TECHNIQUE, USUI REIKI