Tarot 144 – kontakt, broj telefona, tarot majstori

Tarot 144 - kontakt, broj telefona, tarot majstori

Tarot 144, moć tarota

Tarot stoljećima ima reputaciju kao magično sredstvo koje se koristi pri proricanju sudbine. I dok kod mnogih sama pomisao izaziva nelagodu, istina je da je znatiželja nadvladala mnoge. Gatanje ili proricanje budućnosti je zabranjeno u pojedinim religijama svijeta, ali treba imati na umu da je ono kompatibilno s duhovnim pristupima u našem životu. Tarot 144 navodi kako je tarot itekako vrijedan alat za mnoge životne svrhe, a proricanje budućnosti je samo jedna od mogućnosti. Što zapravo podrazumijeva proricanje sudbine?

U slučaju tarota, proricanje sudbine podrazumijeva postavljanje direktnog pitanja na koje je se može predvidjeti odgovor. Tarot majstore možete pitati bilo kakvo pitanje vezano za prošlost, sadašnjost ili budućnost, važno je jedino da je pitanje direktno i s naumom. Tarot 144 nas uči da iza postavljanja pitanja mora ležati određena emocija koja daje do znanja da nam je stalo do određenog odgovora. Mnogi će tako pitati “Hoću li osvojiti Jackpot” jer žele popraviti financijsku situaciju, ali iza pitanja ne leži emocija nade ili želje. Tarot majstori uvijek savjetuju da se opustite i da se prepustite emocijama kod postavljanja pitanja, jer upravo na taj način sami majstori i karte mogu bolje osjetiti vašu energiju.

Tarot 144, tarot kao oblik meditacije i afirmacije

Osim klasičnog proricanja budućnosti, tarot se također može koristiti i za meditaciju ili afirmaciju. U primjeru, potrebno je odabrati kartu za koju znate da predstavlja određenu kvalitetu i uz pomoć nje meditirati kako bi si povećali šanse za određenim ostvarivanjem. Tarot majstori vam mogu poslati snagu koja leži iza određene karte i tako vam pomoći u ostvarenju vašeg cilja. Mišljenjem o određenoj karti i ponavljanjem kako nešto želite privlačite potrebnu energiju koja će kasnije realizirati ono što želite.

Tarot 144 navodi kako tarot nije samo proricanje budućnosti, već i pomoćni alat koji nas upoznaje s nama samima. I dok će mnogi u tarotu postavljati pitanja koja su vezana za ljubav, posao i financije, bitno je naglasiti kako se mogu postavljati i pitanja na osobnoj bazi. U primjeru, “Hoću li se osjećati bolje? ” Boljim razumijevanjem samih sebe ne samo da mijenjamo sliku o životu, već mu pristupamo drugačije. Tarot 144 nudi vrhunske tarot majstore koji nam nude detaljnu analizu u nas same, ljubavnu analizu, poslovnu analizu. U ponudi možemo pronaći i godišnju prognozu vezanu za naš život, i hitne konzultacije.

Tarot 144, česta pitanja za tarot

Mnogi se zapravo pitaju kako nam tarot može pomoći? Tarot nam može pomoći raznim savjetima koji mogu biti odgovori na naše probleme. Tarot 144 majstori do zaključaka i odgovora dolaze vizijama i proricanjem uz pomoć korištenja provjerenih tehnika. Osim tarota, Tarot 144 za proricanje budućnosti može koristiti i astrologiju i numerologiju. Astrologija se bavi proučavanjem nebeskih tijela, dok je numerologija fokusirana na analizu naših životnih brojeva. Zašto se obratiti tarot majstorima?

Ljudi ostaju iznenađeni koliko toga mogu saznati o sebi i koliko im je drugačiji pristup određenim stvarima promijenio život. Ne znate da li bi se trebali zadržati u određenom odnosu, da li bi trebali dati otkaz na poslu ili ne? Imate nekih dilema i pitanja bez odgovora? Tarot majstor vam uz pomoć otvaranja karata može detaljno objasniti na kakvom ste putu trenutno, i što vam taj put kratkoročno i dugoročno donosi. Važno je za napomenuti kako tarot majstori na klijente ne gledaju kao na broj, već kao na živi oblik energije kojoj je potreban određeni pomak.

         
Ocjena: 4.7 / 5 (414 ocjena)