Tarot ehoroskop

Tarot ehoroskop

Tarot ehoroskop, kako funkcionira tarot?

Mnogi su stvorili mišljenje kako se tarot koristi za proricanje budućnosti, ali važno je naglasiti da predviđanje nije istinska bit tarota. Kada pričamo o tarotu, govorimo o razvoju same intuicije, jer upravo intuicija mora biti prisutna ako želimo stvoriti idealniju budućnost i ostvariti svoje ciljeve. Slike koje se pojavljuju na tarot kartama u trenutku kada se čitaju su odraz vaše podsvijesti i intuicije na temelju kojih tarot majstor predviđa moguće ishode. Tarot ehoroskop nam nudi mogućnost da se sami okušamo u svojoj intuiciji i da sami odaberemo kartu koja će nam dati odgovor na unaprijed postavljeno pitanje.

Stvar je u tome da mnogi od nas već podsvjesno znaju što trebaju raditi, no tarot karta će nam samo potvrditi da li smo bili u pravu. Istina je da smo svi mi povezani s kolektivom, univerzalnom i unutrašnjom mudrošću koja se u trenutku tarota povezuje s našom intuicijom. Tarot ehoroskop nam daje do znanja da kada pitamo kartu određeno pitanje da ulazimo u kolektiv naše mudrosti. Na ovaj način prikupljamo više vrsta intuitivnih poruka i tarot majstor ili karta nam daje potreban odgovor.

Tarot ehoroskop, razvoj tarota

Nekada smo za čitanje tarota odvijalo striktno uživo. S modernizacijom, tarot se preselio na telefonske linije i tv, a i na razne internet stranice. Tarot majstorima je jedino potreban vaš datum rođenja i konkretno pitanje kako bi vi dobili vaš odgovor. Tarot ehoroskop nudi web tarot, što je svakako još jedan korak naprijed u razvoju tarota. O čemu je zapravo riječ? Tarot ehoroskop nudi mogućnost da saznate svoje životne tarot karte uz pomoć osnovnih informacija. Potrebno je da u zadana polja upišete svoje ime i prezime, godinu svog rođenja i mjesec rođenja.

Pri kliku na gumb “Izračunaj” dobivate uvid u 5 karata koje predstavljaju sljedeće: Prva karta predstavlja vaš karakter, vaša svojstva i ono što donosite na ovaj svijet prilikom vašeg rođenja. Druga karta predstavlja vašu obiteljsku sredinu. Treća karta predstavlja vaš razvoj karaktera, otkriva ciljeve prema kojima težite. Četvrta karta je karta vaše osobne percepcije, bazira se na onome čemu vi težite i koje je viđenje vašeg života. Peta i zadnja karta predstavlja rezultat vašeg života, riječ je o karti reinkarnacije koja govori o tome kako vi djelujete na druge oko vas.

Tarot ehoroskop, pitaj tarot

Moderni tipovi tarota nam omogućuju brže odgovore bez nepotrebnih kontakta. Iako tarot stručnjaci tvrde kako je komunikacija i prijenos emocija bitan za krajnji odgovor, sve je više web stranica koje nude “Tiho čitanje” tarota. Na Tarot ehoroskop možemo pronaći opciju pitaj tarot. Riječ je o izvlačenju jedne karte i dobivanju odgovora. Kako bi navedeno funkcioniralo, bitno je da se osoba usredotoči da problem i da formulira jednostavno pitanje gdje odgovor može biti DA ili NE. U primjerima: Da li me partner voli? Hoću li dobiti posao? Da li ću zaraditi povišicu?

Tarot možete pitati bilo što, dokle god su pitanja jednostavna. Ukoliko dobijete odgovor DA stvari koje vas muče će sjesti na svoje mjesto. Ukoliko dobijete odgovor NE tada ćete morati pričekati na realizaciju nekih stvari. U slučaju da dobijete “Neutralnu grupu karata” tada to znači da je situacija trenutno u razvoju i da još nije zrela za ostvarivanje, točnije, situacija može biti oba odgovora. Tarot ehoroskop naglašava kako se savjetuje da se izbjegavaju negativna pitanja i da se ne nadmudruje tarot koji je zapravo odraz vaših osjećaja.

         
Ocjena: 4.8 / 5 (423 ocjena)