Tarot karte – otvaranje i tumačenje uživo

Tarot karte - otvaranje i tumačenje uživo

Tarot karte, saznajte sve što vas zanima

Mnogobrojne su prednosti tarota, osobito ako uzmemo u obzir da svaki arhetipski simbol predstavlja situaciju i iskustvo s kojima se možemo susresti u životu. Tarot karte sadrže simbol grafičke prikaze arhetipova i oni se tradicionalno koriste kod savjetovanja ili predviđanja budućnosti osobe koja je to zatražila. U suštini, tarot nam kroz veliku i mali Arkanu daje potrebne smjernice koje mogu oblikovati našu sadašnjost i budućnost. Veliki izbor današnjih tarot linija nam omogućuje da u bilo koje doba zatražimo odgovore na pitanja vezana za ljubav, posao, financije ili karijeru.

Tarot karte će vam pomoći da bolje razumijete svoju prošlost, sadašnjost i budućnost. Usmjerene su na nova saznanja, istražuju ono što nam je oku nevidljivo, odnose sve energetske blokade ili bilo kakve tajanstvene utjecaje. Osim što će nam navedene karte pomoći u potražnji odgovora, pomoći će nam u donošenju ispravnijih odluka. Špil karata je sačinjen od 22 karte Velike Arkane, kao i 56 karata Male Arkane. Uz sve navedeno, tarot će nam pomoći da skrenemo na pravi put i da bolje razumijemo određene događaje i situacije u našim životima. Svaka karta sadrži broj i element koji ukazuje na tendenciju određene karakteristike, vrijednosti, principa kao i načela.

Tarot karte, istražite sve aspekte svog života

Kroz tarot karte se koriste univerzalni arhetipovi kojima je uloga predviđanje budućnosti. Tarot karte su danas najtraženiji oblik predviđanja, jer osim pogleda u budućnost one nude i praktičan uvid u samog sebe. Odgovarajući na pitanja života, tarot nam nudi sasvim jasne i istovremeno pouzdane smjernice koje nas vode u bolju budućnost. Tumačenje 78 tajnih simbola je svakako umjetnost, osobito ako uzmemo u obzir da je svatko od nas drugačiji i da pojedina karta nema isto značenje za sve. Uz razne tehnike otvaranja karata i njihovih kombinacija, tarot majstori nam mogu pomoći da razumijemo sve vezano za naš život.

Značenje određenog simbola na kartama tumači se na jasan način, dajući odgovor na naše pitanje. Pomoću svojeg znanja i intuiciji, tarot majstori nam nude bolji prikaz u naš život i uče nas kako vjerovati svojoj intuiciji kako bi stekli dojam prave svrhe naše duše. Tarot je svakako važna prekretnica kada pričamo o samospoznaji i samoobnovi. Navedene karte nam donose simbolički prikaz tajanstvenog, objašnjavaju nam aspekte harmoničnog i manje harmoničnog u našem životu. velika Arkana nam predstavlja najvažnije putovanje u životu, ono nam donosi potragu za našim ispunjenjem. Mala Arkana je više vodič za svakodnevne korake u životu, bazira se na našem djelovanju, inicijativi i napretku.

Tarot karte, čitanje karata

Danas je čitanje tarot karata dostupno od 0-24. Uzimajući navedeno u obzir, možemo bilo kada zatražiti odgovor na pitanje koje nas istinski zanima. Bilo da tražite odgovor na pitanje koje je vezano za ljubav, posao, financije ili obitelj, uz tarot linije uvijek imate mogućnost brzo i jednostavno doći do željenog odgovora. Tarot karte su moćan alat koji nam može pomoći bez obzira na to da li je pitanje vezano za prošlost, sadašnjost ili budućnost. One su savršene za razjašnjavanje svih okolnosti i događaja, nudeći nam bolji uvid u nas same.

Da li se tarot ikada pokazao neistinitim? Odgovor je da. Tarot karte zahtijevaju iskrene emocije i iskrenu želju za pronalaskom odgovora na određeno pitanje. Ako je osoba koja postavlja pitanje neiskrena sama s sobom, ili ako ne vjeruje u navedeno, tada odgovor može biti netočan. Pri pristupanju čitanja tarota imajte na umu da tarot označava “Kraljevski put”, točnije on je univerzalni jezik koji nas vodi prema spoznaji samih sebe. Tarot nam otkriva sveukupnu sliku nas samih, nudi nam uvid u našu mudrost i život.

         
Ocjena: 4.8 / 5 (503 ocjena)