Ženska ejakulacija ili zlatni tuš

Ženska ejakulacija ili zlatni tuš

Dugo je vremena orgazam sam po sebi bio tabu tema, dok se za žene seks nije ni uspoređivao sa užitkom. I dok su se izmjenjivale povijesne ere, žena je tek zahvaljujući kontracepciji 60-ih godina prošlog stoljeća dobila više slobode a manje brige u krevetu, a počelo se napokon pričati i o NJENOM orgazmu. Danas idemo korak dalje pa se sve više spominje i fenomen ženske ejakulacije koji je nekim sretnicama poznat od samog početka seksualnog života (dok ga mnoge nikada neće doživjeti). Tako su se stručnjaci bacili u što bolje razumijevanje prirode squirtanja (eng. squirt – mlaz). Pa evo minimum koji bi moderna žena (i muškarac!) trebali znati o ženskoj ejakulaciji!
Neke žene mogu ejakulirati prilikom orgazma, što im pruža još veći užitak. Pojava obično započinje nekontroliranim drhtanjem nogu na koji se ne može utjecati, te osjećajem da se ženi piški. Tada se preporuča opustiti se i tiskat ne bi li iskusile ono što muškarci iskuse svaki put kad svršavaju…
Najbolji način da muškarac ženu dovede do ejakulacije jest da prstima stimulira njezinu G-točku. Naime otprilike polovina žena ima osjetljivije žljezde gdje je muškarcima prostata, a tekučina koja izlazi iz uterusa prilikom svršavanja vrlo je slična sjemenoj tekućini (dokazano nije mokrača). Da bi doživjela ono što grublji spol doživljava stalno, žena mora biti potpuno opuštena. I u lakšim “zadatcima” u krevetu žena treba biti opuštena a za ovu je vještinu nekim ženama potrebno i mnogo vježbe (pa i uz nju tek oko 5 posto žena koje imaju predispozicije za ejakulaciju istu zaista i iskuse).
I dok neke žene imaju problema s postizanjem orgazma, ima onih kojima je to prava sitnica, ali i onih koje prilikom orgazama imaju pravu sposobnost tzv. zlatnog tuširanja. Iako neki stručnjaci tvrde da svaka žena može postići taj potpuni užitak, žene se s tim ne slažu. No ako nastave živjeti u uvjerenju da ne mogu ejakulirati, vjerojatno se nikada neće ni potruditi. A to je nešto što zahtjeva trud – sa partnerom ili prilikom masturbacije. Ako žena nema nikakvih problema sa svojom seksualnošću i spremna je prepustiti se muškarcu i pustiti da on prstima i/ili oralno učini ono što joj je potrebno, rezultat će vjerojatno biti – mokar. Ženska ejakulacija izlazi iz uretre, odakle izlazi i urin, no studije su pokazale da tekućina koja izlazi iz uretre (mokračne cijevi) za vrijeme orgazma, nije urin. Prije ejakulacije žena ima osjećaj kao da će se pomokriti, a ako se bude suzdržavala, nikada se neće opustiti i neće moći ejakulirati. A ako se ipak i pomokri, a naiđe na negodovanje partnera, vjerojatno je da ovo više neće htjeti pokušati – barem ne s njim. Iako ima žena koje mogu ejakulirati i za vrijeme penetracije, ima i onih koje to mogu i nakon same stimulacije klitorisa, pa čak i grudi. No, najučinkovitiji način je ipak spomenuto stimuliranje G-točke.
Savjet muškarcima kako dovesti ženu do ove sreće: sa dva prsta pronađite G-točku, znati ćete kad je nađete jer ćete imati osjećaj da ste napipali lopticu. Stimulirajte ju tako da vršcima prstiju prelazite preko nje i opet natrag. Po njezinim tjelesnim reakcijama sve će vam biti jasno. Ako uživa, samo nastavite raditi to što radite i – ne možete pogrještiti!

 
         
Ocjena: 4.8 / 5 (566 ocjena)