Značenje tarot karte Dvojka mačeva

Značenje tarot karte Dvojka mačevaDvojka mačeva simbolizira neodlučnost, nemogućnost donošenja odluka, negiranje problema, izgubljenost i konfuziju. Označava veliki nedostatak ravnoteže u svim aspektima života. Kada je riječ o međuljudskim odnosima ova karta opominje na nužnost primanja i davanja – obratite pažnju na odnose koje imate sa ljudima i učinite promjenu ukoliko uvidite da je ona potrebna.

Posao

Ako čekate donošenje odluke koja se tiče vašeg položaja na poslu, ona će biti pozitivna ukoliko ste sve zadatke temeljito odradili. Popunite rupe koje ste propustili kako Vam prilika karijere zog sitnice ne bi izmakla.

Ljubav

Ako ste u vezi odnos će postati harmoničan, komunikacija će biti laka i razumijevajuća. Imajte na umu da sreću ne tražite van sebe i da dužnost Vašeg partnera nije da Vas učini potpunim već da uljepša cjelovitost. Ako tražite vezu preispitajte se što i zašto želite. Upamtite – očaj se vidi na kilometre, a to odbija svaku razumnu osobu.

Financije

Negiranje i potiskivanje problema neće ga riješiti – samo će ga uvećati. As mačeva upozorava Vas da uravnotežite odnos primanja i troškova. Ako je situacija takva da Vam je nužan dodatni prihod nađite neki posao “sa strane”.

Zdravlje

U ovom razdoblju najviše Vam problema zadaju vlastite emocije. Popričajte sa nekime u koga imate povjerenja, ako imate mogućnosti posjetite terapeuta kako bi ispravno kanalizirali potisnute emocije i uspostavili ravnotežu.

Duhovnost

Iako mnogi oko Vas ne odobravaju put kojim idete, budite uporni i samo nastavite istim putem. Imate osjećaj da ste u disbalansu i da nemate životne energije, no ravnoteža Vam je mnogo izraženija nego što to mislite.

Karta okrenuta naopako

Ovako okrenuta karta Dvojke mačeva simbolizira spremnost za donošenje odluka, jasnoću i jednostavnost na emotivnom planu, unutarnju ravnotežu i opuštenost u interpersonalniim odnosima. Ovaj položaj Dvojke svakako je pozitivan, no upozorava Vas da pripazite na osobu iz bliže Vam okoline koja nije iskrena.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
         
Ocjena: 4.7 / 5 (307 ocjena)