144 tarot

144 tarot

144 tarot, saznajte moć tarota

Tarot stoljećima slovi kao magično sredstvo koje nam može pomoći u proricanju sudbine. Navedeno će kod mnogih izazvati nelagodu, ali znatiželja će često prevladati prvobitne osjećaje vezane za tarot. Proricanje budućnosti i gatanje je još dan danas zabranjeno u pojedinim dijelovima svijeta, no treba imati na umu da je ono kompatibilno s našim duhovnim pristupima. Kao ljudima, podarena nam je moć znatiželje, što znači da nije grijeh biti znatiželjan.

144 tarot navodi kako je tarot moćan alat za mnoge životne svrhe, a proricanje budućnosti je najpoznatija svrha. Što zapravo znači proricanje budućnosti? Kada pričamo o tarotu, proricanje budućnosti podrazumijeva direktno pitanje koje traži svoj odgovor. Pitanje može biti smješteno u prošlosti, budućnosti ili sadašnjosti. Tarot majstori mogu pružiti odgovor na bilo koje pitanje dokle god je ono s naumom. 144 tarot govori da iza svakog pitanja mora postojati određena emocija/energija koja će kartama dati do znanja da je osobi stalo do odgovora.

U primjeru, Vi možete pitati “Da li ću osvojiti Jackpot” jer bi Vam ekstra novac dobro došao, ali ako iza pitanja nije osjećaj nade – tada odgovor može biti negativan. Imajte na umu da je sve na svijetu sačinjeno od energije. Energija koju uložimo u određene želje nam može pomoći ostvariti zadani cilj, no bitno je vjerovati. Tarot majstori će Vam uvijek savjetovati kako se morate prepustiti vlastitim osjećajima i energiji, jer karte će biti Vaše zrcalo.

144 tarot, mogućnosti tarota

Maknimo malo sa strane klasično proricanje budućnosti. Tarot također može poslužiti kao alat za meditaciju ili afirmaciju. U primjeru to možemo pokazati na sljedeći način – Odaberite tarot kartu koja predstavlja kvalitetu koju želite. Uzmite kartu u ruke i uz pomoću nje ostvarite meditaciju u svrhu ostvarivanja cilja. Tarot majstori Vam isto tako mogu poslati određenu snagu koja se krije iza odabrane karte i na taj način Vam pomoći da ostvarite ono što želite.

144 tarot naglašava kako tarot nije samo alat za proricanje budućnosti, već je i alat koji nam pomaže upoznati nas same. Mnogi tarot koriste za jednostavna i svakodnevna pitanja koja su vezana za ljubav, posao, financije, karijeru ili odnose, no bitno je naglasiti da pitanja mogu biti i osobnije prirode. Vi slobodno možete upitati tarot majstora “Da li ću se uskoro osjećati bolje? ” ili “Zašto se ne mogu pomaknuti s mrtve točke? ”

Tarot je alat za razumijevanje nas samih, što znači da je riječ o alatu koji nam može pružiti drugačiju sliku o nama samima. 144 tarot u svojoj ponudi ima vrhunske tarot majstore koji mogu ponuditi detaljnu analizu svake osobe. Često na tarot majstore gledamo kao na vidovnjake, no oni su i naši savjetnici te prijatelji. Bilo da trebate tarot čitanje, pomoć ili savjet – tarot majstori Vam stoje na usluzi.

144 tarot, česta pitanja vezana za tarot

Najčešće pitanje koji si mnogi postavljaju je “Kako mi tarot može pomoći? ” Tarot Vam može pomoći s raznim savjetima, i može Vam pružiti tražene odgovore. Kako se dobivaju odgovori ili savjeti? 144 tarot stručnjaci se koriste samo najboljim metodama. Često je riječ o prepoznavanju Vaše energije i korištenju njihove intuicije. Navedeni spoj i otvaranje karata mogu dati jasni uvid u to kakva ste Vi osoba, što želite od života, kako se osjećate itd.

Osim tarota, stručnjaci u području predviđanja budućnosti se mogu koristiti i astrologijom te numerologijom. Možda mislite kako je analiza osobe jednostavan pothvat, no istina je da će se mnogi tarot stručnjaci okrenuti k više metoda kako bi mogli u potpunosti pročitati određenu osobu. Zašto se obratiti tarot majstorima? Iznenadili biste se koliko ljudi ostaje iznenađeno kada saznaju određene stvari o svome životu.

144 tarot Vam nudi odgovore na sva pitanja, bilo da su ona osobne prirode ili da su bazirana na pukoj znatiželji. Ukoliko želite pristupiti tarot čitanju, morate imati na umu da želite saznati odgovore i morate biti otvorenog uma. Budite svjesni da Vam tarot donosi ono što trebate čuti, što znači da odgovori neće uvijek biti bajni, već surovi. Primijenite tarot odgovore u svakodnevnom životu i pogledajte kako Vam se život polako mijenja.

         
Ocjena: 4.9 / 5 (578 ocjena)