Solarni podznaci 1

Solarni podznaci 1

Solarna tehnika je vrlo moćno sredstvo predviđanja jer solarni horoskop vrijedi od rođendana do rođendana. Računa se u onom trenutka kada se Sunce vrati na isti stupanj na kojem se nalazi u natalnoj karti. Za računanje važno je znati točan datum rođenja, vrijeme rođenja, a mjesto rođenja nije potrebno, već mjesto gdje se osoba zatekla kad se Sunce vratilo na svoj stupanj. Koristeći ovu metodu, moguće je otkriti važne događaje tijekom godine od jednog do drugog rođendana.

Solarni podznak u Ovnu:
Solarni podznak u Ovnu je vrlo jaka pozicija jer govori da će osoba imati daleko više energije nego inaće. Veliku energiju ulagat će u razne aktivnosti, ali treba pripaziti da pojedinac tu energiju zna iskoristiti na produktivan način. Nagle odluke, brzina, tvrdoglavnost i potreba da se osoba nametne ili osamostali. Natalni i solarni vladar podznaka ili Mars dat će završnu riječ.
Solarni podznak u Biku:
Solarni horoskop u Biku govori o onome što je Biku najlogičnije, a to je usmjerenost prema vlastitoj financijskoj situaciji. Podznak u Biku govori o potrebi da se osoba više pobrine za svoju materijalnu budućnost, ali ne na način da riskira. Natalna i solarna Venera pokazat će način kako osoba može popraviti svoju financijsku situaciju i hoće li u tome uspjeti.
Solarni podznak u Blizancima:
Podznak u Blizancima u solarnoj godini donosi pojedincu daleko veće interese u pogledu komunikacije, učenja, druženja i putovanja. Period od rođendana do rođendana osoba će iskoristiti na način da se više poveže sa braćom i sestrama, rođacima, ali i da stekne nove prijatelje. Natalni i solarni Merkur odgovorit će na pitanje je li ovo prava godina za povezivanje s obitelji, bavljenje trgovinom, medijima ili novinarstvom.

 
         
Ocjena: 4.9 / 5 (568 ocjena)