Stigma djevičanstva: Stvarne priče žena i zašto lažu da više nisu djevice

Stigma djevičanstva: Stvarne priče žena i zašto lažu da više nisu djevice

U svijetu u kojem seks prodaje doslovno sve, djevičanstvo nosi određenu stigmu. I dok neke djevojke svoju netaknutost prodaju za sumanute cifre, druge lažu da više nisu djevice kako ih se ne bi ismijavalo. Svoje priče anonimno su podijelile na društvenim mrežama u nadi da će ljudi bolje razumijeti njihovu priču.

Ne želim da me drugi gledaju kao čudakinju

Oduvijek sam lagala da nisam više djevica iako je istina posve suprotna. Najviše iz praktičnih razloga, ne želim da me okolina osuđuje i gleda kao da sam čudakinja.

Moje djevičanstvo im je postalo cilj koji žele ostvariti

Svakom muškarcu s kojim sam izlazila rekla sam da sam djevica. I odjednom su me gledali drugačijim očima. Jedini cilj im je bio da me razdjeviče. Naučila sam se nositi s time i više nikome to ne govorim jer ne želim postati samo dobra priča nekog frajera.

Strah me da će drugi misliti da nisam normalna

Bližim se 26. godini, ali i dalje sam djevica. Čak ni svojim prijateljima ne mogu reči da sam djevica jer me strah da će pomisliti kako nisam normalna.

Mislim da frajere moj status djevice plaši

Redovito lažem da nisam djevica jer me strah da bi potencijalni partneri pobjegli glavom bez obzira da znaju istinu.

Bojim se da sam nepoželjna

Na početku sam govorila da sam djevica, ali sada znam bolje. Lažem kako imam iskustva jer me je strah da ni jednom muškarcu neću biti privlačna. Bojim se kako ću postati nepoželjna.

Čuvam se za onog pravog

Svima lažem kako nisam više djevica jer se bojim osuda. Živimo u društvu koje ne tolerira takvo ponašanje. Mislim da bi svi mislili da sam luda kad bi čuli oni „čuvam se za onog pravog“.

         
Ocjena: 4.9 / 5 (425 ocjena)