Imajte dobru komunikaciju uz nekoliko savjeta

Imajte dobru komunikaciju uz nekoliko savjeta

Žene znaju biti brbljave i stoga puno puta u razgovoru spomenu neku drugu osobu, ispituju previše, a često znaju i reći neku tajnu za koju su obećali kako neće. Povjerenje je bitno i on treba biti uključen u vaš život, ali neke detalje biste ipak trebali prešutjeti ukoliko želite zadržati svoju vezu.

Spominjanje bivših ne dolazi u obzir. Zašto biste mu govorili uopće o njemu? Ostavite ga iza sebe i nemojte spominjati što je on radio, što je on volio ili mrzio. Djevojke kada se spremaju uvijek govore kako nemaju što obući, a sva roba koju imaju ne stane u ormar. Prvo, imate što obući, ali volite šoping i to vam je izlika da kupujete. Drugo, nemojte pred njime pričati jer zvučite poput tinejdžerke. Nemojte spominjati ni njegove bivše cure jer on o njima ne želi pričati. Vrijedi isto pravilo kao za bivšeg dečka.

Njegova obitelj i prijatelji su mu najvažniji, njegovo sve u životu i sada ste se i vi našli u tom krugu. To je puno ljudi i možda vam se neće svidjeti, ali nikako mu to nemojte reći. Trebate ih prihvatiti kakvi jesu jer on neće birati.

 
         
Ocjena: 4.5 / 5 (428 ocjena)